gardeshban.ir

قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است.
کد خبر: ۱۰۷۱۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

چی لازم دارم:

بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم

شکر: 520 گرم

سفید تخم مرغ: 120 گرم

خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

چطور بپزم:

1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.

2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.

3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).

4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.

5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.

6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:

1. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به مقدار کم اضافه شود.
2. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید.


شیرینی قرابیه تبریز را برای عید در خانه تهیه کنید
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار