gardeshban.ir

برای تهیه خورشت آلو اسفناج فقط کافیست این نکات را رعایت کنید.
کد خبر: ۱۰۷۳۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

گوشت خورشی 400 گرم

اسفناج 2 کیلوگرم

نمک و فلفل به میزان لازم

ادویه گوشت به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز یک عدد

آب به میزان لازم

رب آلوچه به میزان لازم

آلو خورشی 200 گرم

چطور بپزم:

پیاز را خرد کرده و تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و همراه زردچوبه و ادویه کمی دیگر تفت می‌دهیم. سپس حدوداً ۴ لیوان آب جوش داخل این مواد ریخته و می‌گذاریم تا جوش بیاد. در این فاصله اسفناج‌ها را خرد کرده و حدود ۲۰ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. حدوداً ۱۰ الی ۱۲ عدد آلو بخارا را به اسفناج‌ها اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن داخل خورشت می‌ریزیم و روی شعله پخش کن گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در آخر نمک و یک قاشق رب آلوچه نیز به خورشت اضافه می‌کنیم.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار