gardeshban.ir

در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده می‌شود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است.
کد خبر: ۱۰۷۵۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده می‌شود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است. این بار پیشنهاد می‌کنیم خورش مرغتان را به شیوه لبنانی‌ها بپزید. با زیتون و کمی سبزیجات رنگی و متنوع!

چی لازم دارم:

مرغ ۴۰۰ گرم

پیاز خردشده ۱لیوان

سیر ۴حبه

فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ لیوان

زیتون بدون هسته ۲۰ عدد

آب‌لیموی تازه ۶ قاشق

آب مرغ ۱ لیوان

روغن حیوانی ۲ قاشق

جعفری ساطوری شده ۳ قاشق

زیره ۳ ق چ‌

رب یا پوره گوجه به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

زعفران به میزان دلخواه




چطور بپزم:

ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تکه‌های مرغ را به آن بیفزایید. بعد از آنکه مرغ را کمی تفت دادید، زیتون سبز یا سیاه حلقه شده، فلفل دلمه‌ای و آب‌لیمو را اضافه کنید.

وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس خورش را در ظرف کشیده و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید. این غذا را چنانچه غلیظ‌تر بپزید، می‌توانید به عنوان خوراک هم با نان سرو کنید.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار