gardeshban.ir

کد خبر: ۱۰۷۵۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

٤ عدد تخم مرغ 

٤ عدد نان مینی برگر 

٤ اسلایس بیکن گوساله

٢٠٠ گرم پنیر بلوچیز خرد شده 

١ عدد پیاز

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

٢ قاشق سوپ‌خوری سس خردل 

٤ قاشق سوپ‌خوری سس مایونز 

١ قاشق چای‌خوری سس فلفل تند 

٦٠٠ گرم گوشت گوساله چرخ کرده 

کاهو و گوجه فرنگی مقداری برای سرو



چطور بپزم:

ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.

به وسیله چاقو نان‌ها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.

صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.

برگرها و بیکن‌ها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگرها بپزند و بیکن‌ها کمی سرخ شوند.

سپس بر روی صفحه‌ گریل چهار عدد تخم‌مرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.

برگرها را روی گوجه فرنگی‌ها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه‌ رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار