gardeshban.ir

این مدل پیتزا به دلیل شکل خاصی که دارد برای میهمانی های تان بسیار جذاب می باشد.
کد خبر: ۱۰۷۵۹
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) : این مدل پیتزا به دلیل شکل خاصی که دارد برای میهمانی های تان بسیار جذاب می باشد.

چی لازم دارم:

آرد : 3 پیمانه

شیر ولرم : 1 پیمانه

روغن مایع : 1/3 ( یک سوم ) پیمانه

خمیر مایه فوری : 1 ق م

بهبود دهنده : نصف ق م

آویشن : نصف ق م

پودر سیر : نصف ق م ( می تونید این مورد رو حذف کنید یا درصورتیکه طعم سیر رو بیشتر می پسندید تا یک ق م هم می شه افزایش بدین )

نمک : 1 ق م

مواد لازم برای روی خمیر پیتزا :

کالباس : 200 گرم

فلفل دلمه ای : یک و نصفی

قارچ : 100 گرم

ذرت : 100 گرم

پنیر پیتزا : 100 گرم

قالب مافین




چطور بپزم:

ابتدا خمیر مایه ، پودر سیر ، آویشن و نمک رو در ظرفی بریزید .
بعد شیر ولرم رو اضافه کنید .

بعد روغن ...

و در نهایت بهبود دهنده و آرد ...

مقدار آرد ممکن است کمتر یا بیشتر شود ، پس آرد تا زمانی اضافه شود که خمیر بدست نچسبد البته توجه داشته باشید که اضافه کردن بیشتر آرد باعث سفت شدن خمیر پیتزا خواهد شد .

سپس بمدت 10 دقیقه خمیر رو ورز داده و روش سلفون کشیده و در یه جای گرم بمدت یکساعت قرار بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه .

از خمیر پیتزا به اندازه یک گردو برداشته و داخل قالب مافین باز کنید . لزومی به چرب کردن قالب یا قرار دادن کپسول در قالب نیست .

نکته :

سعی کنید خمیر رو نازک باز کنید تا بعد از پخت ، نون پیتزا نازک بشه .

بعد با قلمو کمی سس گوجه روی خمیر می مالیم .

بعد بترتیب کمی پنیر پیتزا ، قارچ ، کالباس ، فلفل دلمه ای ، ذرت ...

در آخر روی آن پنیر پیتزا می ریزیم .

دقت کنید که پنیر پیتزا به اطراف مافین پخش نشه چون در تماس با قالب سوخته و رنگش تیره می شه و در ضمن باعث چسبیدن مافین به قالب می شه .

قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، بمدت 25-35 دقیقه قرار بدین ( هر وقت پنیر طلایی شد یعنی پیتزا آماده هست ).

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار