gardeshban.ir

گزارش/
ویزا شینگن، این اجازه را به دارنده آن می‌دهد که وارد کشور های حوزه شینگن شود، در این کشور ها آزادانه سفر کند و از یکی از کشورهای شینگن خارج شود
کد خبر: ۱۲۱۰۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۸-1398 January 25
گردشبان (gardeshban.ir) :

برای اخذ ویزای شینگن، درخواست خود را باید به سفارت‌خانه، کنسولگری و یا کارگزاری‌های کشور مقصد ارائه کنید. از شرایط ویزای شینگن می‌توان به گردش حساب بالا و تمکن مالی مورد قبول سفارت کشور مقصد اشاره کرد. ویزای شینگن در انواع: ویزای اتحادیه شینگن، ویزای اعتباری منطقه محدود و ویزای ملی شینگن صادر می‌شود. برای گرفتن ویزای شینگن فقط باید 9 مرحله را طی کنید. هزینه ویزای شینگن بر اساس کشور مقصد متقاضی مشخص می‌شود.

تعریف کلی ویزای شینگن
ویزای شینگن، یک نوع ویزای کوتاه مدت است که به دارنده آن اجازه می‌دهد که به هر یکی از 26 عضو منطقه شینگن، تا 90 روز برای اهداف گردشگری و تفریح اقامت داشته باشند. ویزای شینگن، رایج ترین ویزای اروپائی است. ویزا شینگن، این اجازه را به دارنده آن می‌دهد که وارد کشور های حوزه شینگن شود، در این کشور ها آزادانه سفر کند و از یکی از کشورهای شینگن خارج شود. این به این معناست که هیچگونه کنترل مرزی در منطقه شینگن وجود ندارد. بیش از 14 میلیون نفر از ویزای شینگن در سال 2017 برای سفر به اروپا استفاده کرده اند.


انواع ویزای شینگن را بهتر بشناسید

ویزای شینگن انواع مختلف و ضوابط متعددی دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

ویزای اتحادیه شینگن 
ویزای اعتباری منطقه محدود 
ویزای ملی 

ویزای اتحادیه شینگن:
Uniform Schengen Visas یا ویزای USV در واقع همان ویزای گردشگری یا ویزای توریستی شینگن است که با داشتن آن مجوز ورود به کشورهای اتحادیه شینگن را به مدت 90 روز در هر شش ماه به دست می آورید. تاریخ اعتبار این ویزا از زمان اولین ورود به محدوده شینگن محاسبه می شود. 

این نوع ویزا زیر مجموعه هایی نیز دارد:

 ویزای نوع A شینگن:
با داشتن این نوع ویزا که Airport Transit Visa نام دارد، مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد. یعنی می تواند در فرودگاه یکی از کشورهای شینگن پرواز خود را به مقصد کشور بعدی که خارج از محدوده شینگن است عوض کند.

 ویزای نوع B شینگن:
این نوع ویزا نیز در زمینه حمل و نقل و ترانزیت کاربرد دارد و با داشتن آن مسافر اجازه دارد تا مدت پنج روز از خاک کشورهای شینگن عبور کند.

 ویزای نوع C شینگن:
این نوع ویزا یک مجوز کوتاه مدت برای سفر به کشورهای شینگن است. این ویزا به صورت یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود صادر می شود. با ویزای نوع C شینگن، می توانید بدون محدودیت تا 90 روز در هر شش ماه اقامت داشته باشید.

برای گرفتن ویزای شینگن، چه شرایطی باید داشته باشیم؟
به طور کلی، هر کشوری که برای ورود اتباع خارجی به مرزهای خود ویزا تعیین می‌کند، به دنبال جذب توریست هایی هستند که در پرداخت هزینه های اقامت و استفاده از شرایط توریستی آن کشور، مشکلی نداشته باشند. اتحادیه اروپا هم برای گرفتن ویزای شینگن شرایطی تعیین کرده است. در صورتی که متقاضی این شرایط را نداشته باشد، درخواست ویزای شینگن ایشان رد می‌شود. شرایط گرفتن ویزای شینگن بدین صورت است:

گردش حساب بالا و مناسب:

 گردش حساب متقاضی ویزای شینگن، بیشتر از هرچیزی برای افسران ویزای شینگن اهمیت دارد. برای درخواست ویزای شنگن، شما باید گردش حساب 6 ماه آخر حساب بانکی خود را ارائه کنید. گردش حساب به مبالغ ورودی به حساب و خروجی از حساب گفته می‌شود و افسران ویزا شنگن، میانگین مبالغ ورودی و خروجی شما را در 6 ماه اخیر محاسبه می‌کنند و براساس آن برای اعطا و یا عدم اعطا ویزا تصمیم گیری می‌کنند.

مشخص کردن هدف سفر به منطقه شینگن:

 با مشخص کردن هدف سفرتان به منطقه شینگن، به افسر ویزا کمک می‌کنید که راحت تر برای اعطای ویزا به شما تصمیم گیری کند. اگر با هدف توریستی می‌خواهید به منظقه شینگن سفر کنید، می‌توانید یک برنامه سفری شامل جزئیات بازدید از کشور مورد نظر به مدارک خود اضافه کنید.

تمکن مالی مناسب:

 تمکن مالی متقاضی ویزا شینگن، به افسران ویزای این کشور ثابت می‌کند که ایشان در پرداخت هزینه های اقامت و خرج های روزانه در این کشور، با مشکلی مواجه نخواهد شد و در پرداخت این هزینه ها، از شخص دیگری کمک نمی‌گیرد.

کشور های عضو ویزای شینگن
در حال حاضر، 26 کشور عضو پیمان شنگن هستند. اتریش، بلژیک، جهموری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس.

از این لیست، 4 کشور لیختن اشتاین، سوئیس، ایسلند و نروژ عضو اتحادیه اروپا نیستند. پس این 4 کشور، حتی در صورتی که عضو اتحادیه اروپا نیستند، موظف به پذیرش تصمیمات اتحادیه اروپا هستند.

مراحل دریافت ویزای شینگن
قبل از اقدام برای اخذ ویزای شینگن، اطمینان حاصل کنید که واجد شرایط اخذ ویزای شینگن هستید. با توجه به اینکه چند نوع ویزای شینگن وجود دارد، ابتدا باید مشخص کنید که چه نوعی ویزایی را باید درخواست دهید. برای اینکار، لازم است هدف خود از سفر به منطقه شینگن را مشخص کنید. سپس به ترتیب مراحل زیر اقدام کنید:

 هدف خود از سفر به منطقه شینگن را مشخص کنید.

 به کدام کشور از منطقه شینگن می‌خواهید سفر کنید؟

 ببینید که درخواست ویزای شینگن خود را باید به کجا ارائه کنید (بسته به کشوری که انتخاب می کنید، درخواست ویزای خود را به کنسولگری، سفارت و یا کارگزاری باید ارائه کنید)

 بهترین زمان را برای ارائه درخواست خود پیدا کنید. ( با توجه به زمان ترجمه‌ی مدارک درخواستی ویزای شنگن و تاریخ سفرتان به این منطقه، بهترین زمان ارائه درخواست خود را پیدا کنید)

 مدارک مورد نیاز ویزای شینگن را آماده کنید و برای ترجمه به دارالترجمه تحویل دهید.

 وقت سفارت خود را تعیین کنید (ویزای بعضی از کشور های شینگن، نیازی به مصاحبه حضوری ندارد)

 به همراه مدارک درخواست ویزای شینگن، در سفارت کشور مقصد برای مصاحبه حاضر شوید.

 هزینه صدور ویزای درخواستی را پرداخت کنید.

 منتظر جواب درخواست ویزای شینگن خود باشید.

مدارک ویزای شینگن
با توجه به قوانین سفارت کشوری که از طریق آن اقدام اخذ ویزای شینگن می کنید، تفاوتهای جزئی داشته باشد اما به صورت کلی مدارک زیر را باید آماده داشته باشید:

 فرم تکمیل شده درخواست ویزای شینگن:

 برای تکمیل این فرم می توانید از خدمات ویزای گروه ویزالند استفاده کنید.

 اصل گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی:

 گذرنامه باید حداقل تا شش ماه پس از تاریخ خروج از منطقه شینگن معتبر باشد. همچنین شما باید گذرنامه های قبلی به همراه ویزای الصاق شده در آن را تحویل سفارت دهید.

 دو قطعه عکس 3.5 در 4.5:

 عکس ها باید دارای پس زمینه سفید باشند، چهره شخص کاملا در آن مشخص باشد و همچنین، بین چهره شخص و عکس ایشان، نباید تفاوت فاحشی دیده شود.

 مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، جواز کسب و …

 مدارک مربوط به تمکن مالی از قبیل گردش حساب و اسناد ملکی:

 (گردش حساب باید برای 4 ماهه اخیر باشد وتمکن مالی هم نیز باید به یورو بیان شود)

 بیمه مسافرتی که نمایندهای معتبر در کشور مقصد داشته باشد:

 (حداقل پوشش بیمه مسافرتی باید 30 هزار یورو باشد و کل مدت زمان اقامت در منطقه شینگن را باید پوشش دهد)

 بلیط رفت و برگشت هواپیما:

 (برای رزرو بلیط هواپیما، می توانید از خدمات ویزای گروه ویزالند استفاده کنید)

 برگه تایید رزرو هتل (برای افرادی که دعوت نامه ندارند)

 (برای رزرو واچر هتل، می توانید از خدمات ویزای گروه ویزالند استفاده کنید)


مزایای ویزای شینگن
مهم ترین مزیت ویزای شینگن این است که با دریافت ویزا از یک کشور عضو اتحادیه، می‌توانید به 25 کشور دیگر نیز سفر کنید. در این حالت تنها یک بار مراحل دریافت ویزا را طی خواهید کرد. ویزای شینگن برای مقاصد توریستی ایده ‌آل است. با داشتن این ویزا می‌توانید 90 روز را در بیست و شش کشور اروپایی سفر کنید و تمامی جاذبه‌های آن‌ها را تجربه کنید.

ویزای شینگن انواع ترانزیتی نیز دارد که با داشتن آن می‌توانید از محدوده کشورهای شینگن عبور کنید. در این حالت نیاز نیست برای عبور از هر کشور به صورت جداگانه درخواست ویزا بدهید.

ویزای شینگن برای پژوهشگران و دانشجویان نیز مزایای بسیاری دارد و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا مدت یک سال در کشورهای محدوده شینگن به تحقیق و یادگیری بپردازند.

ویزای شینگن برای موارد ضروری مانند وضعیت‌های اضطراری پزشکی نیز صادر می‌شود.

نمونه ویزای شینگن
ویزای شینگن به صورت لیبل در پاسپورت متقاضیان الصاق می‌شود. این لیبل دارای یک سری اختصارات و کد هایی می‌باشد که می توانید معانی آن ها را در صفحه لیبل ویزای شینگن مشاهده کنید.

ویزای شینگن / قیمت، شرایط، مدارک، سوالات مصاحبه و نکات مهم

نمونه ویزای شینگن
عکس بالا، مربوط به ویزای شینگن آلمان است. این ویزا به درخواست مسافر توسط گروه مسافرتی ویزالند اقدام شده است.

هزینه ویزای شینگن
 هزینه ویزای شینگن، بسته به نوع درخواست، سن متقاضی و بعضی موارد دیگر تغییر می‌کند.

 هزینه اخذ ویزای شینگن ترانزیت و کوتاه مدت برای بزرگسالان 60 یورو و هزینه ویزای بلند مدت 90 یورو است.

 این مبلغ برای کودکان بین 6 تا 12سال 35 یورو است.

 دانشمندان و محققان، دیپلمات های دارای پاسپورت رسمی و اعضای خانواده کسانی که ملیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند باید مبلغ 35 یورو پرداخت کنند.

هزینه ‌ای که برای دریافت ویزا می‌پردازید غیر قابل استرداد است؛ یعنی در صورت رد درخواست به شما پس داده نمی‌شود. این هزینه را باید به صورت نقدی و به صورت 20 یورویی، 10 یورویی و 5 یورویی پرداخت کنید.

نکات ویزای شینگن
نکات مهمی در زمینه ویزای شینگن وجود دارد که در این جا به بعضی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 توجه داشته باشید که مدارک لازم برای ویزای شینگن، از قبیل اطلاعات مالی و شغلی، باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شود. اکثر کشور های عضو اتحادیه شینگن، مدارک را به زبان انگلیسی درخواست می کنند.

 داشتن ویزای شینگن همیشه لزوما به معنای ورود بدون مشکل به کشورهای شینگن نیست. برای مثال اگر ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کرده باشید، ماموران مرز ایتالیا می‌توانند از ورود شما به خاک ایتالیا جلوگیری کنند.

 همیشه آماده پاسخ دادن به سوالات ماموران مرزی باشید. سوالاتی در مورد انگیزه سفر، مدت اقامت و … .

 توجه داشته باشید که ویزای شینگن یک ویزای توریستی و کاری است و نمی‌توان از آن برای اقامت های طولانی مدت استفاده کرد. همچنین لازم است قبل از اقدام به ارسال مدارک، با قوانین سفارتی که از طریق آن اقدام می کنید، آشنایی کامل داشته باشید.

ریجکت ویزای شینگن
بسیاری از درخواست ‌های ویزا شینگن توسط افسر مربوطه رد می‌شود. اگر درخواست ‌تان ریجکت شده باشد، همراه پاسپورت نامه‌ای دریافت می‌کنید که دلیل رد شدن درخواست را توضیح می‌دهد. البته در این نامه معمولا به توضیحات کلی اکتفا می‌شود و ممکن است کاملا متوجه دلایل ریجکت ویزای شینگن خود نشوید. این مسئله ممکن است دلایل متعددی داشته باشد. موارد زیر بعضی از دلایل رایج ریجکت ویزای شینگن هستند:

 مهم ترین دلیل معمولا این است که افسر ویزا شینگن قانع نشده است که مسافر قصد بازگشت به کشور خود را دارد.

 سوء سابقه در مواردی مانند مواد مخدر، تروریسم و … .

 ارائه مدارک جعلی به سفارت

 گذرنامه نامعتبر یا آسیب‌دیده

 عدم توانایی پرداخت هزینه های اقامت در منطقه شینگن

 بیمه ‌نامه مسافرتی نامعتبر


رفع ریجکتی ویزای شینگن
اگر درخواست ویزا شینگن شما رد شده باشد، بهترین کار این است که شش ماه صبر کنید و سپس دوباره با مدارک کامل و معتبر درخواست بدهید. سفارت ‌ها به یک سیستم یکپارچه مجهز هستند و درخواست ‌تان دوباره رد می‌شود. در بعضی موارد به دلایلی درخواست اول رد می‌شود و سپس با درخواست دوم و تکمیل مدارک، موفق به دریافت ویزا می‌شوید. زمانی که قصد دارید دوباره برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید، نامه ای به سفارت کشور مقصد بنویسید و در آن، تاریخ ریجکتی ویزای ویزای قبلی، اثبات تصمیم اشتباه سفارت مبنی بر ریجکتی و هدف سفر از منطقه شینگن را اعلام کنید.

معمولا اگر دلیل رد درخواست مواردی مانند سوء سابقه نباشد، امکان قبول درخواست‌های بعدی وجود دارد. بهتر است برای انجام این کار از موسسه ویزالند کمک بگیرید. داشتن سابقه دو مورد ریجکت، یک ویژگی منفی محسوب می‌شود که درخواست‌های آینده را دچار مشکل می‌کند.

پیگیری ویزای شینگن
پس از این که درخواست خود را تنظیم کردید و مدارک را به سفارت ارائه دادید، مدتی طول می کشد تا پرونده بررسی شود. در این مدت می توانید از طریق وب سایت سفارت وضعیت پرونده خود را پیگیری کنید. برای این کار از کد رهگیری و شماره گذرنامه استفاده می شود.

به طور مثال بعد از تحویل مدارک به کنسولگری ایتالیا، می توانید از سایت CKGSIR وضعیت ویزای شنگن خود را پیگیری کنید.

جواب ویزای شینگن را چطور بگیریم؟

اعتبار ویزای شینگن
مدت اعتبار این نوع ویزا بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود. در کل می توان گفت ویزای شینگن یک ویزای کوتاه مدت به شمار می رود و نوع C یا توریستی آن به مدت 90 روز در هر شش ماه سال اعتبار دارد. با داشتن ویزای نوع A تنها می توانید، مدت کوتاهی در فرودگاهی در محدوده شینگن حضور داشته باشید و ویزای نوع B پنج روز اعتبار دارد.

مدت اعتبار ویزای اعتباری منطقه محدود و ویزای ملی بسته به شرایط در زمان صدور مشخص خواهد شد.

سوالات مصاحبه ویزای شینگن
پس از تعیین وقت سفارت، شما باید به سفارت مورد نظر برای مصاحبه با افسر ویزای شینگن مراجعه کنید. در این مصاحبه سوالات متعددی از شما پرسیده می شود که شما باید بدون هیچ ترس، تپق و شکی که ناشی از رفتار غیر معمول هست، پاسخ دهید. موارد زیر بعضی از مسائلی هستند که در زمان مصاحبه مطرح می‌شوند:

 وضعیت تاهل شما چگونه است و شغل همسرتان چیست؟

 چرا به ویزای سه ماه نیاز دارید؟ آیا می‌توانید سفر خود را کوتاه‌تر کنید؟

 با چه کسی سفر می‌کنید؟

 چرا می خواهید به کشور ما سفر کنید؟

 آیا فرزند دارید؟ چند ساله هستند و چه کار می‌کنند؟

 آیا دوست، فامیل یا آشنایی در محدوده شینگن دارید؟

 اگر برای دوره‌های تحصیلی یا پژوهشی سفر می‌کنید، چطور با کالج مورد نظر آشنا شده‌اید؟

 آیا توانایی پرداخت هزینه ها در مدت زمانی که در کشور ما هستید را دارید؟

 چه اطمینانی هست که به کشور خود بازمی گردید؟

درخواست پناهندگی با ویزای شینگن
در تعریف صلیب سرخ، پناهنده به شخصی اطلاق می‌شود که در کشور مادری خود شرایط زندگی را نداشته باشد. این تعریف می‌تواند به دلایل جنگ، شرایط سیاسی، شرایط اقتصادی و مواردی از این قبیل باشد. پناهندگی با ویزای شینگن، بدین صورت است که شما پس از اخذ این ویزا به کشور مورد نظر وارد می‌شوید و به دولت آن کشور درخواست پناهندگی خود را با دلایل پناهنده شدن تان ارائه می‌کنید. با توجه به شرایط اخذ ویزای شینگن که در این صفحه ذکر کرده ایم، به کسانی ویزای شینگن اعطا می‌شود که در کشور مادری خود دارای شرایط زندگی خوب و قابل قبولی هستند. پس این افراد شرایط پناهنده شدن در کشور های حوزه شینگن را ندارند.

 نکته قابل تاملی که باید در مورد پناهندگی بدانید این است که حدود 78 درصد از افراد پناهنده به کشور های منطقه شنگن، دارای مدرک تحصیلی لیسانس به بالا هستند.







پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار