gardeshban.ir

کد خبر: ۱۲۲۷۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸-1398 February 01
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
 چی لازم دارم:

آرد ۳۰گرم
کره ۲۰گرم
شکر پودری ۱۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
شکلات آب شده مقداری 
پودر نارگیل برای تزیین 

چطوری درست کنم:

همه مواد را بجز زرده تخم مرغ در ظرف باهم مخلوط کنید 
تخم مرغ را اضافه کنید و خمیررا ورز دهید
اگر لازم بود میتوانید ۱قاشق سوپخوری خامه ترش یا شکر وانیلی یا پوست لیمو ترش به آن اضافه کنید (برای طعم بهتر) 
وقتی خمیر آماده شد بگذارید ۲۰دقیقه در یخچال بماند 
ابتدا توپ های کوچکی از خمیر دست کنید و آنها را بین کف دست هایتان قرار دهید و خمیر را به شکل اشک در آورید سپس به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید 
وقتی شیرینی ها خنک شدند پشت جوجه تیغی ها باید در شکلات آب شده فرو برود و سپس روی آن پودر نارگیل بریزید 
وبا چند قطره شکلات چشم وبینی را بکشید

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار