gardeshban.ir

کد خبر: ۱۲۳۵۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸-1398 February 04
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

گوشت خرد شده نیم کیلو
پیاز نگینی یک عدد
نعناع و جعفری 400 گرم (نعناع 150 گرم و جعفری 250 گرم)
چغاله بادام 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه دو قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
آبغوره یک سوم پیمانه

چطور بپزم:

پیاز را با روغن تفت بدهید تا کمی سبک شود، گوشت را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر تفت بدهید. زردچوبه و فلفل اضافه کرده و یک لیتر آب ریخته و اجازه دهید پخته شود.

در ظرفی جداگانه چغاله‌ها را تفت داده و در یک ساعت آخر پخت گوشت به همراه نعناع و جعفری تفت خورده به گوشت‌ها اضافه کنید.

در 15 دقیقه آخر پخت، نمک و آبغوره را اندازه کرده، در قابلمه را باز بگذارید تا با حرارت ملایم به روغن بیفتد.میزان ترشی این خورش بستگی به ترشی چغاله‌ها و ذائقه شما دارد.




مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار