گردشبان (gardeshban.ir) : احمد ابراهیمی مدیرعامل شرکت آنیتا سازه کیش با بیان اینکه رستوران زیردریایی یک طرح دانشبنیان است گفت: رستوران زیر دریا یعنی زندگی در کنار یک اکوسیستم کاملاً طبیعی و آکواریومی به پهنای خلیج همیشه فارس.
وی افزود: این رستوران، بزرگترین رستوران زیر آب دنیا است که با بهرهگیری از مشاوران خارجی و متخصصان داخلی و تکنولوژی روز دنیا به صورت شناور مستقل طراحی شده است. این رستوران شامل یک طبقه کامل در زیر سطح آب دریا است. البته طبقاتی نیز روی سطح آب دارد که محیطی زیبا و رویایی برای صرف یک غذای به یادماندنی فراهم میکند.
به گفته ابراهیمی، این مجموعه، نخستین رستوران بینالمللی مستقر در آبهای ایران است و نخستین بام سبز در دریاهای ایران محسوب میشود. البته نمونههای کوچکتر این طرح در شرق آسیا اجرایی شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به خدمات ارائه شده در این طرح گفت: با ساخت این شناور یک مجموعه بزرگ رفاهی تفریحی در سه طبقه مجزا طراحی شده است که شامل بخشهای مختلفی چون رستوران بوفه اوآنس (OANNES)، رستوران بینالملل اوآنس و کافه اوآنس میشود. رستوران بوفه طراحی شده در این مجموعه بهطور کامل زیر سطح آب قرار میگیرد و پنجرههایی با ابعاد بزرگ دارد که منظرهای کاملاً شفاف از زیر سطح دریا را به مهمانان ارائه میدهد. در این رستوران غذاهای ایرانی، دریایی و بومی کیش ارائه میشود.
ابراهیمی درباره رستوران بینالملل اوآنس (اُآنس) نیز گفت: این طبقه روی سطح آب قرار میگیرد که کل دیوارهای اطراف شیشهای است و منظره زیبایی از پهنای خلیجفارس را به نمایش میگذارد. در این رستوران غذاهای کشورهای مختلف ارائه میشود. کافه اوآنس نیز بالاتر از سطح آب دریا قرار دارد و طراحی آن به صورت بام سبز است که میهمانان میتوانند از هوای مطلوب جزیره و مناظر زیبای ساحلی و شهری کیش حداکثر استفاده را ببرند.
ابراهیمی اضافه کرد: گردشگران با قایقهایی ویژه (تاکسی بت) به این رستوران منتقل میشوند و علاوه بر رستوران زیر آب که از هر طرف به عمق آب دید دارد، رستوران بام سبز هم از جاذبههای این مجموعه است.
به گفته وی، این رستوران دریایی توسط متخصصان داخلی و موسسههای دانشبنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی چهار سال طراحی شده است.