gardeshban.ir

شهردار تبریز در جلسه شورای شهر تبریز گفت: بر اساس استانداردهای جهانی سه تا پنج دقیقه زمان استاندارد برای حضور در صحنه آتش سوزی است که آتش نشانان ما در ۴ دقیقه در محل حادثه حضو یافتند.
کد خبر: ۱۲۸۲۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸-1398 February 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
 ایرج شهین باهر در جلسه صبح امروز شورای شهر تبریز با بیان اینکه در بحث ایمن سازی شهر تکلیف دستگاه‌ها مشخص است گفت: شهرداری به عنوان متولی حفظ ایمنی شهر اخطارهای لازم را به تمامی پاساژها داده و تکلیف کرده که سریعا ایمن سازی‌های لازم را انجام دهند.

او افزود: مسئولیت این امر با هیئت امنای پاساژها و مجتمع‌های تجاری است و شهرداری ناظر این کار بوده و صحیح هم نیست که راسا در موضوعات داخلی مجتمع‌ها ورود کند.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنانش به موضوع آتش سوزی بازار تبریز اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود کم بودن امکانات بر اساس استانداردهای جهانی آتش نشانان شهرداری در مدت ۴ دقیقه در محل حضور یافتند.

ایرج شهین باهر همچنین با اشاره به احداث سه ایستگاه آتش نشانی در سال گذشته گفت: این اقدام بر اساس خواست شورای شهر انجام شد و امروز در ارائه خدمات و حضور در صحنه با استانداردهای جهانی فاصله چندانی نداریم.

او تاکید کرد: در سال‌های گذشته دولت در خصوص تجهیز و خرید تجهیزات ایمنی شهر تا ۱۰۰ درصد کمک می‌کرد اما در این سال‌ها نتوانستیم رقمی از دولت کمک بگیریم.

ایرج شهین باهر ادامه داد: معتقدم تجهیزات لازم برای اطفای حریق بازار تبریز کافی بود ولی شاید اگر هلیکوپتر داشتیم بهتر می‌توانستیم اقدام کنیم، ما تمام ایستگاه‌ها را در آن محل مستقر کردیم و توانستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن بحران را مدیریت کنیم.

او با اشاره به اینکه مدیریت بازار صد در صد با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و این مجموعه باید هماهنگی‌های لازم را برای ایمنی این منطقه انجام دهد، گفت: هیئت امنا و بازاریان اگر از مغازه به عنوان انبار استفاده نکنند این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

شهردار تبریز اظهار داشت: وجود نگهبان در مناطق مختلف تبریز و سرای ایکی قاپیلی می‌توانست مشکل آتش سوزی را در همان لحظه و بدون نیاز به آتش نشانی خودش آتش را خاموش کند.

او نبود دسترسی در بازار را یکی از دلایل سختی کار در این آتش سوزی خواند و گفت: حادثه آتش سوزی بازار با آتش سوزی پلاسکو قابل مقایسه نیست، چرا که  هنگام شب راه دسترسی به محل آتش سوزی وجود نداشت و درب بسیاری از سراها بسته بودند.

شهردار تبریز نصب شیرهای برداشت و شیلنگ‌های ایمنی در بازار تبریز را اقدامی مهم در راستای ایمن سازی بازار دانست و افزود: تلاش کردیم با ایجاد آتش نشانان سیار روزانه در بازار اقدامی در جهت افزایش ایمنی این مرکز تاریخی برداریم که بسیار موثر بوده است.

او با بیان اینکه تلاش داریم در زمان کف سازی بازار، ادارات مسئول سیم کشی برق را از کانال‌های زیر سطحی انجام دهند گفت: شهرداری در این خصوص فقط می‌تواند درخواست کند که این کار انجام شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار