gardeshban.ir

ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می‌شود البته از گوشت گوساله هم می‌توانید استفاده کنید.
کد خبر: ۱۴۶۳۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۸-1398 April 12
گردشبان (gardeshban.ir) :

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک خوراک مقوی و مجلسی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم. ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می‌شود البته از گوشت گوساله هم می‌توانید استفاده کنید.

ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می‌شود البته از گوشت گوساله هم می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم:

ران یا دست گوسفند – به میزان لازم

سیر – یک بوته

ادویه نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم

ساقه کرفس – دو تا سه عدد

پیاز بزرگ – یک تا دو عدد

رب گوجه فرنگی – دو تا سه قاشق غذاخوری

مواد لازم سس سیر

سیر- ۶ حبه

پیاز خردشده – یک عدد

ترشی سیر – به میزان لازم

ادویه و زعفران - کمی

روغن - به میزان لازم

طرز تهیه ژیگو؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه:

چربی‌های ران گوسفند یا یک سردست را گرفته و با نوک چاقو حفره‌هایی را هر دو طرف سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنیم. سپس در داخل حفره‌ها حبه‌های سیر قرار می‌دهیم. در داخل تابه‌ای بزرگ کمی روغن ریخته و ران گوسفند را کمی سرتفت داده تا حفره‌ها بسته شده و مانع بیرون زدن حبه‌های سیربشود.

در این فاصله فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم داغ شود. یک ظرف مناسب فر که به اندازه ران گوسفند نیز باشد برمی داریم و آن را درون ظرف قرار می‌دهیم، سپس چند حبه سیر، چند تکه ساقه کرفس، یک پیاز خلالی، کمی رب، نمک، فلفل زردچوبه مخلوط روی ران گوسفند می‌ریزیم و یک لیوان آب داغ نیز اضافه می‌کنیم، سپس ظرف را با فویل آلومینیم می‌پوشانیم و بعد از آن داخل فر قرار می‌دهیم. در این فاصله چند بار ژیگو را را زیر و رو می‌کنیم تا هر دوطرف خوب پخته و رنگ بگیرد.

روش تهیه سس گارلیک:

در این فاصله سس گارلیک (سس سیر) را آماده می‌کنیم، به این صورت که کمی پیاز را نگینی ریز می‌کنیم و با کمی روغن و سیر ریز شده سرتفت می‌دهیم و رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم ودر ادامه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و کمی زعفران حل شده در آب جوش را اضافه می‌کنیم. سپس مقداری ترشی سیر سنتی را برمی داریم و سرکه آن را به سس اضافه و همچنین حبه‌های ترشی را نیز تکه تکه می‌کنیم، به طوری که در سس رویت شود. بعد از غلیظ شدن زمانی که ژیگو پخت و در ظرف مد نظرمان قرار دادیم، روی آن را سس گارلیک (سس سیر) می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. این غذا یک غذای مکمل در مهمانی‌ها می‌باشد و معمولا یک ران سه کیلویی را برای ۱۵ نفر محاسبه می‌کنیم و سرو آن باید حتما توسط یک آشپز صورت بگیرد.

خراسان



پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار