gardeshban.ir

طرز تهیه املت کراکف و سبزیجات برای ورزشکاران را باهم میخوانیم.
کد خبر: ۱۴۷۴۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۸-1398 April 16
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :




مواد لازم

سیب زمینی نگینی خرد شده - 150 گرم
زردچوبه، نمک، فلفل و محلول زعفران غلیظ - به مقدار لازم
پیازنگینی خرد شده - 50 گرم
روغن - به میزان لازم
قارچ نگینی خردشده - 50 گرم
کراکف یا سوسیس نگینی خرد شده - یک چهارم پیمانه
پودر تخم گشنیز و ادویه مورد نظر- به میزان لازم
ذرت پخته شده - 65 گرم
تخم مرغ - 4 عدد
شیر- یک دوم پیمانه
جوز بویا رنده شده – کمی
آرد سفید - 65 تا 70 گرم
بکینگ ‌پودر- یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا پوست سیب زمینی شسته شده را جدا و نگینی خرد کنید و با کمی آب، زردچوبه، نمک و محلول زعفران تا حدی بپزید که له نشود.پیاز را با روغن مایع تفت دهید تا نرم و براق شود، بعد از آن قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ تبخیر و کمی تفت داده شود.سپس کراکف را اضافه کنید وهم بزنید.پودرتخم گشنیز، ادویه مورد نظر، نمک، فلفل و ذرت را به آن اضافه و مخلوط کنید و مایه را از روی حرارت بردارید.تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید.سپس شیر، جوز بویای رنده شده، محلول زعفران، نمک و فلفل را اضافه و آرد و بکینگ ‌پودر الک شده را به تدریج به آن بیفزایید. این مایه را روی مواد بریزید.تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. دیواره تابه را هم کاملاً چرب کنید و اجازه دهید تا روغن گرم شود.

مایه را در تابه بریزید و سطح روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنیدو اجازه دهید تا مایه طلایی رنگ شود.بشقاب سرو را روی تابه قرار دهید و املت را روی آن برگردانید و با سبزیجات فصل تزئین کنید.

نکته

به ازای هر تخم مرغ یک قاشق سوپ‌خوری شیراضافه کنید و برای از بین بردن بوی تخم مرغ کمی جوز بویا، پودرتخم گشنیز یا پودر فلفل استفاده کنید تا ضمن از بین بردن بو، طعم و عطر خوبی هم به املت بدهد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار