گردشبان (gardeshban.ir) : مراحل اولیهاش فرقی با درست کردن ساندویچ سرد معمولی ندارد. روی نان، کمی سس مایونز بزنید بعد یک لایه پنیر و بعد هم یک ورق ژامبون. این لایهها را تا سه یا چهار مرحله تکرار کنید. پنیر، حجیم و پرکالری است و اگر نمیخواهید ساندویچتان زیادی سنگین شود، لایهها را زیاد نچینید. بعد از این مرحله، کل ساندویچ را با دست کمی فشار بدهید تا مواد به هم بچسبند. حالا بروید سراغ مایع جادویی؛ دوتا سفیده تخممرغ، نصف پیمانه شیر و قدری نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. مونتکریستو را چندثانیهای توی مایع فرو ببرید. ساندویچها را توی سینی فر چربشده، بچینید. فر را روی 220 تنظیم کنید. هر سمت ساندویچ، 5دقیقه زمان لازم دارد. مراقب انگشتهایتان باشید!