gardeshban.ir

اسم غذا را ببین! چه‌قدر شیک هستیم ما! برای درست کردن این میان وعده جذاب که البته اگر خیلی شکمو نباشید حکم شام را هم دارد، به چندتا نان تست، چندورق ژامبون و پنیر گودا نیاز دارید.
کد خبر: ۱۴۸۳۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۸ تير ۱۳۹۸-1398 April 18
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
مراحل اولیه‎اش فرقی با درست کردن ساندویچ سرد معمولی ندارد. روی نان، کمی سس مایونز بزنید بعد یک لایه پنیر و بعد هم یک ورق ژامبون. این لایه‎ها را تا سه یا چهار مرحله تکرار کنید. پنیر، حجیم و پرکالری است و اگر نمی‎خواهید ساندویچ‎تان زیادی سنگین شود، لایه‎ها را زیاد نچینید. بعد از این مرحله، کل ساندویچ را با دست کمی فشار بدهید تا مواد به هم بچسبند. حالا بروید سراغ مایع جادویی؛ دوتا سفیده تخم‎مرغ، نصف پیمانه شیر و قدری نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. مونت‌‎کریستو را چندثانیه‎ای توی مایع فرو ببرید. ساندویچ‎ها را توی سینی فر چرب‎شده، بچینید. فر را روی 220 تنظیم کنید. هر سمت ساندویچ، 5دقیقه زمان لازم دارد. مراقب انگشت‎های‎تان باشید! 



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار