گردشبان (gardeshban.ir) : 
پل بوکوز در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور است. پل بوکوز (Paul Bocuse) معروف ترین آشپز فرانسویاو چندین سال است که بهعنوان نمادی از آشپزی در فرانسه شناخته میشود. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود و بهعنوان یکی از بهترین آشپزانی شناخته میشد که آشپزی جدید فرانسوی را به اوج خود رساند. این سبک جدید آشپزی، برخلاف آشپزی سنتی فرانسه که بر تجمل غذاها تأکید بیشتری دارد، بر استفاده از مواد غذایی تازه و باکیفیت متمرکز است.
او بهتنهایی حرف اول را در دنیای غذا و آشپزی نمیزد، بلکه شاگردانی که تربیت کرد، برترین سرآشپزان سراسر دنیا شدند. بوکوز در سال ۱۹۷۵ میلادی برای اولین بار، «سوپ قارچ دنبلان» را برای یک مراسم شام رسمی ریاستجمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. وی در سال ۲۰۱۱ میلادی بهعنوان آشپز قرن انتخاب شد.