gardeshban.ir

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از اختصاص ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای اجرا و تکمیل پروژه‌های میراث فرهنگی این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۶۱۸۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸-1398 May 24
گردشبان (gardeshban.ir) :

نادر فلاحی روز پنجشنبه گفت: موافقت اختصاص این میزان اعتبار در جریان سفر هفته گذشته علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به اردبیل و پس از بازدید از پروژه‌های میراث فرهنگی استان اخذ شد.

وی با اشاره به اختصاص این میزان اعتبار برای اجرا و تکمیل هفت پروژه شاخص میراث فرهنگی استان افزود: با صرف این میزان اعتبار، پروژه‌های سردر عالی‌قاپو، بازسازی رواق‌های بقعه شیخ کلخوران، پوشش سازه شهر یئری، اجرای برخی زیرساخت‌های گردشگری، ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی اردبیل، محوطه سازی و مرمت بنای دوره سلجوقی جمعه مسجد و مرمت و ساماندهی سایت باستانی کنزق تکمیل می‌شود.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، اختصاص این میزان اعتبار موجب تسریع در عملیات اجرایی پروژه‌های میراث فرهنگی استان و شکوفایی اقتصاد استان از طریق رونق صنعت گردشگری استان خواهد شد.

وی اضافه کرد: در سال جاری پروژه جدیدی در حوزه میراث فرهنگی آغاز نشده و تنها پروژه‌های نیمه تمام با اولویت‌بندی در حال تکمیل است.

فلاحی با اشاره به تعیین رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به عنوان مدیر معین کشوری در بحث اقتصاد مقاومی برای استان اردبیل گفت: این انتخاب و گسترش میزان تعامل با معاون رئیس جمهوری فرصت مغتنمی است تا با رایزنی مسئولان استان، بخشی از نیازمندی های حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان تامین شود.

استان اردبیل به علت قرار گرفتن در موقعیت خاص جغرافیایی، ظرفیت بالای تاریخی و طبیعی، وجود چشمه‌های متعدد آبگرم و همجواری با جمهوری آذربایجان سالانه پذیرای هشت میلیون گردشگر داخلی و خارجی است.

مجموعه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی به عنوان نگین آثار تاریخی شمالغرب کشور پنجم تیر سال ۱۳۸۹ خورشیدی به عنوان یازدهمین اثر ارزشمند تاریخی ایران از سوی یونسکو به ثبت جهانی رسید و هنگام ثبت مقرر شد که سردر تخریب شده عالی قاپو در ضلغ غربی بقعه احیا شود که عملیات اجرایی آن از سال گذشته آغاز شد.

در جریان سفر رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل فرایند احیای سردر عالی قاپو به عنوان بخشی از مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی تامین شد.

تاکنون ۸۷۰ اثر تاریخی و ۱۴ اثر منقول تاریخی و فرهنگی از استان اردبیل به ثبت ملی رسیده است.

همچنین تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ اثر و محدوده ارزشمند تاریخی اعم از بناها، تپه ها و محوطه‌های باستانی در این استان شناسایی شده است.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار