gardeshban.ir

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
کد خبر: ۱۶۴۹۷
تاریخ انتشار : شنبه ۰۲ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

گشنیز خرد شده - یک قاشق

سیر رنده شده - یک قاشق چای خوری

نمک - به میزان لازم 

پودر فلفل قرمز- 2 قاشق چای خوری

روغن - یک قاشق غذاخوری

زیره - 2 قاشق چای خوری

پودر کاری- یک قاشق چای خوری

زنجبیل له شده - یک قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی - 2 قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده - 2 عدد

مرغ - 8 تکه

خامه کم چرب – دوسوم پیمانه

ماست چکیده - 150 میلی لیتر

فلفل سیاه - 3 عدد

هل سبز- 3 عدد

کره - 100 گرم

فلفل سبز خرد شده - 2 عدد




طرز تهیه

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید.

خامه را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار