gardeshban.ir

پتاژ آرد جو را امتحان کنید
کد خبر: ۱۶۵۵۳
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۳ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم پتاژ آرد جو




آرد جو۴۰ گرم

آب گوشت۲ لیوان

شیر۲ لیوان

خامه‏۴ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵دقیقه

زمان پخت ۶۰دقیقه


آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم.

بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم.

پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار