gardeshban.ir

بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
کد خبر: ۱۷۲۳۱
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 24
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :



چی لازم دارم:

بادمجان 4 عدد

پیاز 1 عدد

ذرت 1 قوطی

جعفری به مقدار مورد نیاز

فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 3-4 عدد

سیر درشت 1 حبه

روغن زیتون 3-4 قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار مورد نیاز

سس انار (رب انار) 1 قاشق غذا خوری

آب لیمو 1/2 لیمو متوسط

چطور بپزم:

بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید.

مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.

داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید.

نکات

برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.

می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.

در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.

می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:

3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار