gardeshban.ir

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد.
کد خبر: ۱۷۵۳۲
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۸-1398 July 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
 مواد لازم

عدس - نصف پیمانه

کلم بروکلی خردشده - 225 گرم

پیاز قرمز حلقه شده - دو عدد

روغن مایع - دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ - هشت عدد

آب یا شیر - سه قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده - 200 گرم

نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم




طرز تهیه

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت 25 دقیقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار