gardeshban.ir

کدو حلوایی را پوست گرفته، تکه تکه کنید، سپس همراه با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید و صبر کرده تا آب آن کاملا تمام شود.
کد خبر: ۱۷۷۶۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۸-1398 July 08
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
 مواد لازم

کدو حلوایی 1 کیلوگرم

شیر 2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

نشاسته 4 قاشق غذاخوری

زعفران و گلاب به میزان لازم

روش تهیه:

کدو حلوایی را پوست گرفته، تکه تکه کنید، سپس همراه با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید و صبر کرده تا آب آن کاملا تمام شود.

کدو حلوایی پخته را له کنید تا به شکل پوره در آید.

شیر، شکر و نشاسته را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس پوره کدو حلوایی را نیز به آن اضافه کنید.

محتویات قابلمه را مرتب هم بزنید تا پخته شده و غلظتی شبیه فرنی پیدا کنند.

در انتها بسته به ذائقه خود مقداری وانیل یا زعفران آب کرده و گلاب به دسر اضافه کنید، هم زده و حرارت را خاموش کنید.

دسر را تا داغ است در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

روی آن را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار