gardeshban.ir

با رستوران مشهور و لوکسی که مار کبری سرو می‌کند آشنا شوید!
کد خبر: ۱۹۱۳۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸-1398 August 15
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :

اگر مهمانان این رستوران‌ خیلی گرسنه باشند احتمالاً مار کبرا سفارش می‌دهند ولی اگر اشتهای زیادی نداشته باشند، می‌توانند مارهای کوچک‌تر را امتحان کنند. رستوران نگوین ون دوک (Nguyen Van Duc)، رستورانی معروف در هانوی ویتنام است که با نام دهکده مارها نیز شناخته می‌شود. محله‌ای که این رستوران در آن واقع‌ شده است به دلیل ارائه غذاهایی با محوریت گوشت خزندگان مشهور شده است و نگوین ون دوک یکی از محبوب‌ترین‌ رستوران‌های این محله است.

خواص دارویی

مردم منطقه‌ای که رستوران نگوین ون دوک در آن واقع‌ شده است حدود 200 سال است که برای طبخ مار علاوه بر شکار، کار پرورش مار را نیز انجام می‌دهند. تاریخچه این کار هم به زمانی بازمی‌گردد که روستائیان از خون مارها برای بهبود سردرد و مشکلات استخوانی استفاده می‌کرده‌اند. البته با توجه به قدمت این کار، جزئیات مربوط به دُز و انواع مصرف آن مبهم است، ولی رستوران‌ها تقریباً می‌دانند چه میزان از گوشت مار استفاده کنند.

میز غذا

برای افراد محلی مار، غذایی آشناست و جزء رژیم غذایی معمول و روزانه آن‌ها محسوب می‌شود ولی احتمالاً برای خارجی‌ها و گردشگرها می‌تواند جدید و بسیار هیجان‌انگیز باشد. در این رستوران خیلی به فرهنگ ویتنامی توجه می‌شود و گردشگران می‌توانند در رستوران نگوین ون دوک تجربه غذایی هیجان‌انگیز و ترسناکی را در خاطر خود ثبت کنند.

احتمالاً طعم و بوی ریحان تازه، سس ماهی و همچنین سیر می‌تواند طعم ناآشنای مار را تا حدودی تعدیل کند. البته این موارد در مورد غذایی که در آن قلب تازه مار سرو می‌شود صدق نمی‌کند. ازجمله مشکلات رستوران نگوین ون دوک توانایی محدود کارکنان در صحبت به زبان انگلیسی است که باعث می‌شود نتوانند جزئیات غذا را آن‌طور که باید توضیح دهند و این موضوع مشکلاتی را برای گردشگرانی که تمایل دارند از ریز جزئیات غذا و نحوه طبخ آن باخبر شوند ایجاد می‌کند.

غذای تعاملی

اگر مشتری علاقه داشته باشد که شاهد کشتار و سلاخی مار باشد، می‌تواند در کنار کسی که این کار را انجام می‌دهد بایستد و نظاره‌گر سلاخی مار قبل از طبخ آن باشد. پس از کشتن مار و سلاخی، آن را به آشپزخانه می‌فرستند تا قطعه‌ قطعه شده و قسمت‌های غیرقابل استفاده آن جدا شود و سپس آماده طبخ گردد. البته گروه‌های طرفدار حیوانات نسبت به این اقدام واکنش‌های منفی نشان داده‌اند.

تف دادن گوشت مار و ادامه ماجرا

یک مار کبرا بزرگ حدوداً برای 6 تا 8 نفر کافی است و قیمتی در حدود 60 دلار (حدود 67000 تومان) دارد. همچنین معمولاً ساندویچ‌های مار را نیز به همراه گوشت سایر خزندگان را با تف دادن در روغن داغ آماده می‌کنند که به‌عنوان غذایی لذیذ و تازه همراه با گیاهان هر فصل سرو می‌شود. از محبوب‌ترین غذاهای تهیه‌شده با گوشت مار نیز می‌توان به گوشت مار دودی اشاره کرد که تقریباً بافتی شبیه به گوشت مرغ دارد.

مشهورترین رستوران ویتنام که غذاهایی با گوشت مار سرو می‌کند! + تصاویر

مشهورترین رستوران ویتنام که غذاهایی با گوشت مار سرو می‌کند! + تصاویر

مشهورترین رستوران ویتنام که غذاهایی با گوشت مار سرو می‌کند! + تصاویر

مشهورترین رستوران ویتنام که غذاهایی با گوشت مار سرو می‌کند! + تصاویر

مشهورترین رستوران ویتنام که غذاهایی با گوشت مار سرو می‌کند! + تصاویر



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار