gardeshban.ir

کرپ، در واقع نوعی پنکیک بسیار نازک است که از ترکیب شکر، آرد گندم، تخم مرغ، شیر و کره درست می‌شود.
کد خبر: ۱۹۵۳۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸-1398 August 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
خمیر رقیق کرپ را در تابه داغی که با کره چرب شده است می‌پزند و مخلفات متنوعی با طعم‌های شور و شیرین در آن قرار می‌دهند، از شکلات و انواع میوه گرفته تا تخم مرغ، پنیر، قارچ، ژامبون و سایر سبزیجات و مواد گوشتی. کرپی که به عنوان صبحانه یا دسر طبخ می‌شود، اغلب با مواد شیرینی مانند نوتلا، مربا، خامه قنادی یا انواع میوه پر می‌شود. 



نوتلا نوعی شکلات فندقی است و از ترکیب فندق و کاکائو درست می‌شود و در کرپ نوتلا به کار می‌رود. علاوه بر نوتلا، حلقه‌های موز و توت فرنگی نیز می‌تواند در تهیه یک صبحانه خوشمزه تاثیر به سزایی داشته باشد.

مواد لازم

آرد چند منظوره 1+1/8 فنجان

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 پینچ

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1.5 فنجان

کره ذوب شده و خنک شده 1 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

شکلات نوتلا به میزان لازم

موز خرد شده به صورت حلقه ای 2 عدد

توت فرنگی حلقه شده 10 عدد

دستور تهیه:

آرد، شکر و نمک را در کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری بشکنید، شیر و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مخلوط تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و حباب‌هایی در آن ظاهر شود.

کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و سپس به مخلوط فوق اضافه کنید.

مایه کرپ آماده است، آن را در یخچال قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.

یک تابه گرد نچسب به قطر ۱۲-۱۰ سانتی‌متر را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود.

کره را به تابه اضافه کرده و اجازه دهید کره ذوب شود. تابه را بچرخانید تا کره در آن پخش شود. سپس یک تا دو قاشق غذاخوری از مایه‌ کرپ را در تابه بریزید.

فورا تابه را بچرخانید تا مایه‌ی کرپ در سطح تابه پخش شود. صبر کنید تا روی کرپ بسته شده و لایه‌ی زیرین آن طلایی شود. سپس کرپ را برگردانید و چند ثانیه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود، ولی نیازی نیست که رنگ آن تغییر کند. حتی می‌توانید در صورتی که لایه رویی کرپ کاملا پخته است، از برگرداندن آن صرف نظر کنید.

بلافاصله کرپ را از تابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

به درست کردن کرپ‌ها ادامه دهید تا مایه‌ی کرپ تمام شود.

یک لایه از کرپ را در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و یک قاشق غذاخوری سرپر نوتلا روی آن قرار دهید. با پشت قاشق، نوتلا را روی نیمی از کرپ پخش کنید تا سطح آن را بپوشاند.

یک لایه موز یا توت فرنگی حلقه شده یا مخلوطی از هر دو روی نیمی از کرپ آغشته با نوتلا بچینید.

کرپ را رول کنید.

در صورت تمایل روی کرپ را با بستنی وانیلی و شکلات چیپسی تزیین کنید.

طرز تهیه کرپ نوتلا با موز و توت فرنگی

هرچند کرپ ساده خود به تنهایی یک ماده غذایی سالم است، ولی شکلات نوتلای موجود در بازار، علارغم برچسب موجود روی شیشه آن، ماده غذایی سالمی نیست و قسمت اعظم آن به جای کاکائو و فندق از شکر و روغن پالم تشکیل شده است. 

روغن پالم، اگرچه نوعی روغن گیاهی است، ولی از نوع روغن اشباع بوده که برای سلامتی مضر خواهد بود. 

این شکلات خوشمزه که محصول شرکت ایتالیایی فررو است، در ایران و کل دنیا طرفداران زیادی دارد و به عنوان افزودنی در تهیه بسیاری از خوراک‌ها و دسر‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما به دلایل گفته شده، مصرف زیاد آن می‌تواند خطرات جدی برای سلامتی در پی داشته باشد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار