gardeshban.ir

غذاهای هواپیما معمولا آب دهان راه بینداز نیستند و فقط برای رفع ضعف و گرسنگی طی پرواز خورده می شوند، اما یک شرکت هواپیمایی آن قدر به مزه غذاهایش مطمئن است که می خواهد یک رستوران از کترینگ خط هوایی خود راه اندازی کند.
کد خبر: ۲۰۳۰۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸-1398 September 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
 غذاهای هواپیما معمولا آب دهان راه بینداز نیستند و فقط برای رفع ضعف و گرسنگی طی پرواز خورده می شوند، اما یک شرکت هواپیمایی آن قدر به مزه غذاهایش مطمئن است که می خواهد یک رستوران از کترینگ خط هوایی خود راه اندازی کند. 

ایرآسیا که بزرگ ترین شرکت هواپیمایی اقتصادی آسیاست، اعلام کرده تا پنج سال آینده می خواهد بیش از 100 شعبه رستوران زنجیره ای از غذاهایش در سراسر جهان راه اندازی کند. منوی این رستوران ها، منویی خواهد بود که این شرکت در پروازهایش به مسافران می دهد. این کار بخشی از تلاش ایرآسیا برای تبدیل این برند به یک لایف استایل است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار