gardeshban.ir

ابتدا مرغ را شسته و چربی‌های اضافی آن را پاک کنید. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها ۲ قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
کد خبر: ۲۰۶۶۲
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۸-1398 September 29
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

برای ۴ نفر
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
سیر (بزرگ) ۵ حبه
نمک به میزان لازم
انار (دان شده) ۲ پیمانه
رب انار نصف پیمانه
مرغ ۱ کیلو
پیاز (ریز) ۱ عدد
روغن کنجد ۴ قاشق سوپخوری
زعفران (اختیاری) ۱ قاشق مرباخوری



چطور بپزم:

ابتدا مرغ را شسته و چربی‌های اضافی آن را پاک کنید. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها ۲ قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه ۲ قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید. سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید. زیر شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و ۱ دقیقه تفت دهید. زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید. مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت جا بیفتد.

نکات:

۱) اگر از رب انار آماده استفاده میکنید میزان آن را ۲ برابر کنید.
۲) این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.
۳) بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.
۴) در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار