gardeshban.ir

بوشهر یکی از شهرهایی است که در فصول سرد، گردشگران زیادی آنجا را مقصد سفرهای خود قرار می‌دهند زیرا تفاوت دمای بوشهر با بسیاری از شهرهای کشور قابل توجه است. به‌طور مثال این شهر با تهران حدود 10 درجه اختلاف دما دارد به این معنا که بوشهر 10 درجه از تهران گرم‌تر است.
کد خبر: ۲۰۸۱۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ دی ۱۳۹۸-1398 October 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
همچنین گردشگران علاقه‌مند به بافت‌های تاریخی-فرهنگی می‌توانند در سفر به بوشهر به منطقه «چهارمحل» که در شمالی‌ترین نقطه بوشهر واقع شده بروند و از بناهای تاریخی که قدمت آنها به دوره قاجار می‌رسد دیدن کنند. نام «چهار محل» در واقع به‌خاطر چهار محله دهدشتی، شنبدی، بهبهانی و کوتی برای این منطقه انتخاب شده است. «چهارمحل» قدیمی‌ترین بافت بوشهر را به خود اختصاص داده که این منطقه شکلی مثلثی دارد و از دو طرف به دریا و از یک سمت به خشکی متصل شده است.

ساختمان‌ها، کوچه و پس کوچه‌های این محدوده با گذشت زمان قابل توجهی همچنان به سبک دوره قاجاری باقی مانده و هنوز دارای بافتی کاملا قدیمی و سنتی است که پس از سال‌ها این بافت منحصر به فرد همچنان حفظ شده و شهرداری بوشهر در راستای حفظ شکل ظاهری این منطقه به ساکنان مجوز ساخت یا بازسازی را تنها به شرط عدم استفاده از نماهای امروزی و رعایت کامل استفاده از نماهای تاریخی صادر می‌کند.  

در این منطقه ابنیه‌های تاریخی همچون عمارت حاج رئیس، عمارت دهدشتی، عمارت حاج ملک، عمارت طاهری، عمارت گلشن، مسجد سنی‌ها و.... وجود دارد که هر کدام از این آثار باستانی موجب جذب گردشگران بیشماری به «چهار محله» می‌شود. 

علاوه‌بر آن یک کافه سنتی نیز در این منطقه وجود دارد که در آن موسیقی محلی بوشهری را برای میهمانان به‌صورت زنده اجرا می‌کند، اگر گردشگران در بازدید خود از این منطقه بکر احساس گرسنگی کنند می‌توانند در این کافه غذاهای سنتی همچون خساک، یتیمک و قیمه بوشهری را سفارش دهند و از خوردن آنها لذت ببرند. یکی از بهترین زمان‌هایی که بومی‌های منطقه توصیه می‌کنند گردشگران به «چهار محل» سفر کنند ایام محرم است زیرا توریست‌ها می‌توانند با حضور در این منطقه در چنین زمان‌هایی از نزدیک با آیین و رسوم عزاداری اصیل بوشهری آشنا شوند زیرا یک منطقه درخصوص این آیین از شهرت قابل توجهی در بوشهر برخوردار است. 

اما اگر توریست‌ها قصد خوردن غذاهای خوشمزه و باکیفیت بوشهری را داشتند می‌توانند پس از طی کردن مسافتی کوتاه به کافه‌های لب دریا مراجعه کرده و غذاهای محلی بوشهر که اغلب در وعده ناهار سرو می‌شوند سفارش دهند. 

این غذاهای محلی شامل انواع غذاهای دریایی همچون قلیه ماهی، قلیه میگو، میگو پلو، میگو پفکی،ماهی شکم پر، ماهی تنوری می‌شوند همچنین علاوه‌بر آنها گردشگران می‌توانند غذاهای سنتی بوشهر مانند دمی لخ‌لاخ، للک، شکر پلو، دال عدس و... نیز سفارش دهند. 

توریست‌هایی که قصد خرید سوغاتی از این شهر را دارند می‌توانند گبه، گلیم، انواع محصولات حصیربافی و وسایل تزیینی ساخته شده از صدف که جزو صنایع دستی این شهر نیز محسوب می‌شوند را خریداری کنند یا اینکه به خرید سوغاتی‌های دریایی که شامل انواع ماهی‌های خشک شده تزیینی، حلزون دریایی و انواع صدف می‌شود اقدام کنند. 

علاوه‌بر اینها علاقه‌مندان به ساز می‌توانند دمام که یکی از سازهای معروف این شهر است را خریداری کنند، این ساز انواع مختلفی دارد اما اصل آن جنسی از چوب دارد که به علت همین تفاوت در نوع آن قیمتی متغیر از 400 هزار تومان تا 600 هزار تومان را به خود اختصاص داده است. 

همچنین گردشگرانی که به بوشهر سفر کردند می‌توانند از تفریحات آبی سرگرم‌کننده همچون جت اسکی، قایق سواری، آب‌چترسواری و گشت دریایی با لنج‌های سنتی استفاده کنند. گردشگران عازم بوشهر برای انتخاب محل اقامت خود با گزینه‌های مناسبی همچون خانه اجاره‌ای بومی‌ها، هتل آپارتمان و همچنین هتل‌های دو و سه ستاره روبه‌رو هستند. 

در حال حاضر هزینه هر شب اقامت در هتل دو و سه ستاره در این شهر متناسب با ویژگی و مکان جغرافیایی هتل‌ها از 200 هزار تومان تا 600 هزار تومان است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار