gardeshban.ir

این سوپ بهترین‌ها را با هم دارد. مرغ پخته آبدار، رشته فرنگی و سبزیجات تازه که با آب میسوی ملایمی آغشته به زنجبیل، مخلوط شده است.
کد خبر: ۲۰۹۳۵
تاریخ انتشار : شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۸-1398 October 07
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
 این سوپ بهترین‌ها را با هم دارد. مرغ پخته آبدار، رشته فرنگی و سبزیجات تازه که با آب میسوی ملایمی آغشته به زنجبیل، مخلوط شده است.

چی لازم دارم:

۱ تخم مرغ آب پز، پوست کنده

۴۰۰ گرم رشته فرنگی کونجاک، برای 2-3 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید (در صورت تمایل از رشته انتخابی خودتان استفاده کنید)

۱ قطعه کوچک از واکام (یک سبزی دریایی خوراکی)

۷۵۰ میلی لیتر آب

به اندازه انگشت شست زنجبیل، رنده شده

۱ سینه مرغ پخته شده، برخلاف بافت قطعه قطعه کنید

۲ مشت پر جوانه، شسته و آبکشی شده

نصف پیاز قرمز، حلقه حلقه خرد شده

۲عدد قارچ ، ریز خرد شده

۵۰ گرم لوبیای سویا پخته شده

یک مشت بزرگ اسفناج خرد شده

۱ هویج کوچک، رنده شده

۲ تربچه، ریز خرد شده

چند برش فلفل چیلی قرمز یا زرد

۵۰ گرم کنسرو ساقه بامبو

۱ قاشق غذاخوری رب سفید و شیرین میسو

۱ قاشق چایخوری روغن کنجد بوداده شده

برای تزئین

۲عدد پیازچه، ریز خرد شده

دانه کنجد برشته شده

سس سویا

چطور بپزم:

تخم مرغ آب پز پوست کنده شده را در یک فنجان چای سیاه پررنگ خیس کنید. رشته‌ها را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید. وکام را آب بکشید و حدود ۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود، ریز خرد کنید.

آب را جوش بیاورید و زنجبیل و وکام را در آن بریزید، حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. در حالی که آب ریز ریز جوش می‌خورد، تخم مرغ آغشته به چای را با یک چاقوی خیلی تیز نصف کنید به طوری که زرده‌اش خرد نشود. تخم مرغ و تمام مواد دیگر را در ظرف قرار دهید تا به محض تهیه آب سوپ بتوانید سوپ خود را سریع روبه راه کنید.

رب میسو و روغن کنجد را به آب حاوی زنجبیل اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

رشته فرنگی‌ها را بین دو کاسه بزرگ تقسیم کنید. در هر کاسه نیمی از سایر مواد سوپ را روی رشته‌ها بریزید و مواد را با هم مخلوط نکنید. با ملاقه آب سوپ را روی مواد بریزید، با پیازچه خرد شده و کنجد برشته روی آن را تزئین کنید و به همراه سس سویا سرو کنید.

اطلاعات غذایی: به رشته کونجاک رشته صفر نیز می‌گویند. این رشته از آرد گلوکومانان تهیه شده که از غده‌های بزرگ نشاسته‌ای گیاه کونجاک به دست می‌آید. این رشته‌ها حاوی ۹۶ درصد آب و کمتر از ۴ درصد فیبر گلوکومانان هستند، در نتیجه کالری بسیار کمی دارند، اما بسیار شکم پر کن است.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار