gardeshban.ir

پیازها را ریز خرد کنید و در تابه کمی روغن بریزید و آن ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود .
کد خبر: ۲۱۱۵۹
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۸-1398 October 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
 چی لازم دارم:

عدس - 200 گرم

بلغور گندم – 200 گرم

سیب زمینی درشت - یک عدد

پیاز درشت - 2عدد

سیر – 3 تا 4 حبه

عصاره گوشت- 2 لیتر

نعنا ع خشک - به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز - به میزان لازم

روغن - به مقدار لازم

آب - حدود ۸ تا ۹ لیوان





چطور بپزم:

ابتدا عدس و بلغور گندم را از چند ساعت قبل خیس کنید .

سپس در قابلمه ای عدس و بلغور گندم را به همراه ۲ لیتر آب (حدود 8، 9 لیوان آب) بریزید و روی گاز با شعله بگذارید.

حدود یک ساعت عدس و بلغور بپزد.

البته این زمان بستگی به نوع عدس و بلغور دارد.

پیازها را ریز خرد کنید و در تابه کمی روغن بریزید و آن ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود .

وقتی پیازتان آماده شد، سیر ها را با رنده ریز، رنده یا له کنید.

ادویه ها را اضافه کنید و حدود یک قاشق و نیم سرپر نعناع اضافه کنید همه مواد فقط در حد چند ثانیه کم تفت بخورد تا نسوزد.

عدس و بلغور که لعاب انداخت یک عدد سیب زمینی درشت را نگینی (مکعبی) خرد و به آن ها اضافه کنید.

عصاره گوشت را اضافه کنید و همین طور پیاز داغی را که آماده کرده بودید به مواد بیفزایید.

کمی نمک به آش اضافه کنید و بعد خوب هم بزنید با شعله کم با در نیم باز اجازه دهید یک ربع تا ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
این آش خوشمزه را با نعنا ع داغ سرو کنید .
می توانید به دلخواه کمی کره اضافه کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار