gardeshban.ir

گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
کد خبر: ۲۱۱۶۸
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۸-1398 October 14
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :


چی لازم دارم:

گوشت چرخکرده 500 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 پیانه

قارچ ریز خرد کرده 120 گرم

پودر زیره یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

خمیر فیلو 4 ورق

کره آبکرده 50 گرم

چطور بپزم:

گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا مواد فراهم کرده را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه قدری خنک شد، پنیر را اضافه و مخلوط کنید. اینک در ظرف مناسبی یک ورق از خمیر را پهن و رویش را با کره آبکرده آغشته کنید. سپس ورق دیگر را بگذارید و کره بمالید. حالا مواد را روی خمیر بریزید. سطح آن را صاف کنید و ورق سوم را رویش قرار دهید.اینک با آخرین خمیر فیلو روی بورک گوشت را مطابق شکل بیارائید و 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی‌رنگ شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار