gardeshban.ir

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
کد خبر: ۲۱۴۱۶
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸-1398 October 21
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

برنج ایرانی 300 گرم

روغن کنجد 6 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 1 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 200 گرم

گردوی خرد کرده 50 گرم

اسفناج خرد کرده 400 گرم

رب انار (ملس) 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری

کره گیاهی خرد کرده 20 گرم

چطور بپزم:

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و باقیمانده روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کف تابه مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایه فراهم کرده میانی را روی آن بریزید.

به گونه‌ایکه در حدود دو سانتیمتر از لبه‌ها خالی بماند. اکنون باقیمانده برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس ته‌چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار