gardeshban.ir

تردد اتوبوس به علت عرض کم و غیراستاندارد بودن جاده در محورهای ارتباطی منطقه گردشگری دورک اناری ممنوع و این امر به یک مانع در توسعه گردشگری این منطقه تبدیل شده است.
کد خبر: ۲۱۷۰۳
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸-1398 October 28
گردشبان (gardeshban.ir) :

منطقه دورک اناری یکی از مناطق زیبا گردشگری چهارمحال و بختیاری است که به واسطه داشتن باغات گسترده انار و قرار گرفتن در کنار رودخانه کارون و جنگل‌های بلوط زاگرس شهرت کشوری و بین‌المللی پیدا کرده است.

اهالی این منطقه باوجود نعمت آب و شرایط آب و هوایی مناسب، توسعه باغات انار را موردتوجه قرار داده‌اند و این نقطه یکی از مهمترین مناطق تولید انار در زاگرس به شمار می‌رود.

تولید صنایع دستی در کنار جاذبه‌های گردشگری از دیگر ظرفیت‌های این منطقه به شمار می‌رود. زنان روستای دورک اناری سرمه‌دوزی را به‌عنوان شغل اصلی خود برگزیده‌اند و امروزه آثاری کاربردی از جنس سرمه تولید و روانه بازار می‌کنند.

ظرفیت‌های گردشگری این منطقه موجب شده است که مسافران و گردشگران بسیاری هر ساله از سراسر کشور راهی این منطقه شوند.

نبود جاده مناسب از مهمترین مشکلات سد راه توسعه گردشگری این منطقه به شمار می‌رود. به علت عرض کم جاده و عدم مناسب‌سازی امکان تردد اتوبوس در این منطقه وجود ندارد و بسیاری از تورهای گردشگری به علت ممنوعیت ورود اتوبوس به جاده این منطقه تعطیل می‌شوند و مسافران و گردشگران تنها می‌توانند با خودروهای شخصی و یا مینی بوس به این منطقه سفر کنند.

هم اکنون تردد اتوبوس در مسیرهای جاده ارمند- دورک اناری و ناغان- دورک اناری به علت عرض کم جاده و غیراستاندار بودن جاده ورودی ممنوع است و این عامل سد راه ورود تورهای گردشگری به این منطقه شده است و به مانعی مهم در مسیر توسعه گردشگری این منطقه تبدیل شده است.

توسعه گردشگری دورک اناری با مشکل مواجه است/ ممنوعیت ورود اتوبوس

تردد اتوبوس در محورهای ورودی منطقه دورک اناری ممنوع است

رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: تردد اتوبوس در دو مسیر جاده ارمند- دورک اناری و ناغان- دورک اناری ممنوع است.

سیدغلامعلی نوربخش با بیان این‌که به مدت چهار تا پنج سال است که ممنوعیت تردد اتوبوس در دو مسیر ورودی دورک اناری اعلام شده است، تصریح کرد: به دلیل صعب العبور بودن مسیر تا زمانی که جاده مناسب‌سازی و عریض نشود، ممنوعیت ورود اتوبوس ادامه دارد.

وی بیان کرد: تردد اتوبوس به دلیل این‌که جاده این منطقه عریض نیست و دو طرف آن مشرف به پرتگاه است و احتمال سقوط به داخل دره وجود دارد، ممنوع شده است.

وی بیان کرد: به تمام ترمینال‌ها نیز اعلام شده به اتوبوس‌ها برای تردد در این مسیرها صورت حساب داده نشود.

نوربخش ادامه داد: تردد مینی‌بوس در این محورها بلامانع است اما باید ثبت ساعت صورت گیرد.

سرهنگ نوربخش گفت: تردد خودروهای سواری در این مسیرها مانعی ندارد.

رئیس نگهداری راه‌ها و جانشین معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص مناسب سازی جاده دورک اناری گفت: برای این امر پروژه بهسازی پل جوزستان به سمت ارمند به طول حدود ۵۴ کیلومتر تعریف شده که اعتبار ۴۵ میلیارد تومان طی سه سال (سالانه ۱۵ میلیارد تومان) برای بهسازی این جاده در نظر گرفته شده است.

فریدون برهانی بیان کرد: این پروژه شامل بهسازی روکش، ابنیه، اصلاح قوس‌های مورد نیاز و دیوارهای حائل، نصب گاردریل، نصب علائم و خط کشی است.

برهانی تصریح کرد: از حدود ۱۰ روز گذشته پیمانکار، این پروژه را آغاز کرده است که از سه راهی قبل از گل سفید تا پل جوزستان و بعد از پل سررک تا روستای فارسون (تونک) این پروژه اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: اکنون مشخصات جاده قسمتی فرعی و قسمتی راه روستایی است و میزان سرعت خودروها مشخص است که اگر رانندگان بر اساس سرعت قانونی حرکت کنند، مشکلی ایجاد نمی‌شود.

برهانی در جواب سئوالی در خصوص این‌که آیا بعد از سه سال جاده دورک اناری دیگر خطرناک نخواهد بود؟ گفت: در حال حاضر این جاده خطرناک نیست اما با توجه به این‌که مرجع رسمی تصادفات پلیس راه است و این جاده براساس آمار این مرجع نیازمند بهسازی است و اکنون بسیاری از حوادث به عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: اصلاحات در این جاده پس از سه سال انجام می‌شود و برای اتوبوس هم قابل تردد می‌شود.

جانشین معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان چهارمحال و بختیاری، تاکید کرد: به دلیل توپوگرافی خاص منطقه به هیچ عنوان امکان دو بانده شدن جاده نیست زیرا یک طرف رودخانه و سمت دیگر تپه ماهورها با شیب بسیار زیاد است و تنها راه، مناسب سازی جاده است.

توسعه زیرساخت‌های گردشگری از جمله توسعه جاده‌های منطقه دورک اناری زمینه ساز افزایش ورود مسافر و گردشگر به منطقه است و این امر نقش مهمی در افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری منطقه دارد.
 
مهر



پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار