gardeshban.ir

شیرینی آردی یکی از شیرینی‌هایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این شیرینی در خیلی از مراسم‌ها و به ویژه نوروز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۲۲۵۸۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۸-1398 November 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
شما هم دست به کار شوید و این شیرینی خوشمزه را برای روز‌های نوروز در منزل تهیه کنید. این نوع شیرینی را می‌توانید در سه رنگ سفید، زرد و قهوه‌ای داشته باشید. 



طرز تهیه شیرینی آردی با آرد ذرت و آرد سفید

مواد لازم

کره ۱۰۰ گرم

روغن جامد ۱۰۰ گرم

پودر شکر ۷۵ گرم

آرد ذرت ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

پودر هل یک دوم قاشق چای خوری

تخم خرفه، پودر پسته یا بادام (اختیاری) کمی برای تزئین روی شیرینی

زمان لازم برای تهیه شیرینی ۱ ساعت

دستور تهیه شیری آردی

آرد‌ها را باهم مخلوط و آن‌ها را الک کنید.

در یک ظرف دیگر روغن و کره را با یک همزن به قدری بزنید تا به رنگ سفید و روشن دربیاید.

پودر قند را نیز بیفزایید و آن را ۵ دقیقه هم بزنید.

وانیل و پودر هل را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

اکنون ترکیب آرد الک شده را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.

حال خمیر حاصله را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

پس از ۲۰ دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به فرم دلخواه قالب بزنید.

کف سینی فر را کمی چرب کنید و قالب‌ها را به فاصله ۲ سانتی متر از یکدیگر در سینی بچینید.

فر را روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

کمی صبر کنید تا سینی خنک شود، سپس شیرینی‌ها را از ظرف جدا کنید.

در پایان می‌توانید کمی تخم خرفه، پودر پسته یا بادام روی شیرینی‌ها بپاشید.

شیرینی آردی برای پذیرایی از مهمانان آماده است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار