gardeshban.ir

یکی از پیش غذاهایی که بسیار طرفدار دارند، انواع سوپ‌ها هستند. ولی برخی از سوپ‌ها به قدری مقوی و خوشمزه هستند که می‌توان آنها را به عنوان یک وعده اصلی میل کرد.
کد خبر: ۲۲۸۷۳
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸-1398 November 28
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
سوپ مینسترون نیز یک نوع سوپ ایتالیایی متفاوت است که انواع سبزیجات متنوع و مقوی را در خود دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم (برای ۸ نفر)

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

تره فرنگی ۳ عدد

سیر دوحبه ریز خرد شده

هویج ۶ عدد خرد شده

ساقه کرفس ۴ عدد خرد شده

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

کدو خیاری ۲ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد خرد شده

کلم بروکلی ½ یک گل متوسط

پیازچه ۳ عدد

جعفری تازه خرد شده ½پیمانه

نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم

برگ بو ۱ عدد

آب مرغ ۱ لیتر

آب ½۱ پیمانه

کنسرو لوبیا سفید پخته ۳۵ گرم

پنیر پارمزان رنده شده ۱ پیمانه

سرکه سفید ¼ پیمانه

دانه ذرت ۱ پیمانه

زمان لازم برای آماده شدن سوپ ۲ ساعت

طرز پخت سوپ ایتالیایی مینسترون

در یک قابلمه روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود.

تره فرنگی تازه و خرد شده را در روغن بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.

هویج، سیر، کرفس و سیب زمینی را ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.

پس از آن کدو خیاری نگینی شده، کلم بروکلی خرد شده، پیازچه و نصف مقدار جعفری گفته شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.

اکنون به سراغ گوجه فرنگی، برگ بو، آب مرغ، آب، نمک و فلفل و سرکه بروید؛ همه این مواد را اضافه کنید، هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.

وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آرام بجوشد و سیب زمینی‌ها بپزند.

سپس برگ بو را از سوپ جدا کنید و سوپ را بچشید، اگر هنوز جا نیفتاده و طعم نگرفته دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد.

در دو دقیقه پایانی ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را به سوپ بیفزایید.

سوپ مینسترون شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده آن را تزیین کنید.




مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار