gardeshban.ir

محققان می گویند با ترکیب زغال اخته و مرکبات می توان جلوی تاثیرگذاری انواع ویروس‌ها را در موادغذایی و میوه‌های تازه گرفت و سلامت و کیفیت آنها را حفظ کرد.
کد خبر: ۲۳۰۵۹
تاریخ انتشار : شنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
پژوهشگران با استفاده از زغال اخته و برخی مرکبات یک پوشش محافظ را تولید کرده‌اند که جلوی نفوذ ویروس‌ها را به درون میوه‌های تازه می‌گیرد و حفظ آنها را برای مدت طولانی ممکن می‌کند.

ویروس‌هایی که این پوشش محافظ با آنها مقابله می‌کند، معمولا با مصرف سریع آب موجود در میوه های مختلف باعث پلاسیده شدن و غیرقابل مصرف شدن میوه ها می شوند.

تا به امروز برای نابودی این ویروس ها از روش هایی همچون تاباندن اشعه گاما یا اشعه ایکس استفاده می شد. اما با این کار بسیاری مواد باکیفیت مطلوب در میوه ها نیز حذف می شد. روش جدید که توسط محققان کانادایی ابداع شده موجب می شود تا ضمن حفظ ارزش غذایی میوه ها و محصولات غذایی تنها از فعالیت مخرب برخی ویروس ها در آنها جلوگیری شود.

این پوشش هم مانند یک روکش لاستیکی قابل استفاده است و هم می توان آن را با اسپری بر روی سطح میوه مورد نظر پاشاند. البته برای تجاری سازی این محصول هنوز راه درازی در پیش است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار