gardeshban.ir

سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.
کد خبر: ۲۳۴۹۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 13
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
مواد لازم

گوشت گوسفندی بهتر است چرب باشد. 250 گرم

نخود یا لپه یک سوم پیمانه برنج

برنج 1 پیمانه

سبزی تره و نعنا و جعفری

پیاز 2 عدد متوسط

نعنای خشک

روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان کافی

ماست ترش یا چکیده




طرز تهیه

ابتدا گوشت و نخود را می گذاریم تا خوب پخته و نرم باشد

سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.

بعد از پختن گوشت آن را از استخوان جدا کرده با گوشت کوب می کوبیم تا به صورت له شده در آید و با برنج که خوب پخته و به صورت آش درآمده است مخلوط می کنیم

نخودپخته شده را نیز همراه با آب گوشت داخل آن می ریزیم.

حال پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم ومقداری از آن را داخل اش ریخته بقیه را برای تزیین نگه می داریم.

ماست را اضافه کرده می گذاریم جوش بزند و خوب مخلوط شود

میزان ماست بستگی به سلقیه خودتان دارد می تواند کم یا زیاد باشد یا اصلا ماست نزنید و آبغوره به آن اضافه کنید که می شود آش غوره. در هر دو صورت خوشمزه است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار