gardeshban.ir

پیاز و سیر و با هم تفت داده سپس به آن فیله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و دم پیازچه را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم . سپس جعفری را اضافه کرده آنقدر صبر می کنیم تا بوی آن بلند شود .
کد خبر: ۲۳۵۰۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

پیاز متوسط= 1عدد
سیر=2 تا 3 حبه
گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ
دم پیازچه= 1 قاشق غذا خوری
جعفری= به میزان لازم
کوکتل فرنگی جات=5 قاشق سوپخوری
مرغ= نصف یک سینه
میگو =5 تا 6 عدد متوسط
شیر= یک لیوان
نمک و فلفل= به میزان لازم
آویشن= در صورت تمایل به میزان لازم




طرز تهیه

پیاز و سیر و با هم تفت داده سپس به آن فیله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و دم پیازچه را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم . سپس جعفری را اضافه کرده آنقدر صبر می کنیم تا بوی آن بلند شود .

از طرف دیگر نخود فرنگی و هویج نگینی و ذرت را آبپز می کنیم .

در ماهیتابه مرغ را که ژولین برش داده ایم را با روغن تفت داده بعد از اینکه حسابی پخت سس سویا را اضافه کرده و 30 ثانیه صبر می کنیم و آن را بر می داریم . همین کار را با میگو در قابلمه جداگانه انجام می دهیم .
همه را در قابلمه ای ریخته نصف لیوان شیر به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل و آویشن آن را اندازه می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم .
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار