gardeshban.ir

شامی هویج یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شهر اصفهان می باشد. طرز طبخ خاص این غذای محلی به همراه سس خوشمزه و معطر آن می باشد که طعم آن را کاملا متفاوت و خاص خواهد کرد.
کد خبر: ۲۴۱۳۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 28
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
این غذای سبک و خوشمزه برای تمام مناسبت ها و فصل های خاص و به خصوص ماه رمضان بسیار عالی می باشد.



این غذای لذیذ و پرطرفدار اصفهانی، با طعم گوشتی و کمی ‌چرب خود معمولاً با نان و یا همراه برنج نیز سرو می شود. می توان از غذای شامی هویج به عنوان یک غذای آماده ساندویچی و در حین سفر نیز استفاده کرد و از طعم و مزه خاص آن لذت برد.

البته اکثر افراد بین شامی هویج و کتلت تفاوتی قائل نمی‌ شوند. اما باید بگوییم که این تصور کاملاً غلط است. چرا که شامی هویج با گوشت و سیب زمینی تهیه می ‌شود اما کتلت صرفا با سیب زمینی آماده می شود. البته دیگر مواد تشکیل دهنده شامی هویج نیز باعث این تفاوت شده اند، مثل هویج، سرکه، نعناع و رب گوجه فرنگی.

از این رو همان طور که اصفهان جزو جذاب ترین و معروف ترین شهرهای ایرانی است، علاوه بر جاذبه‌ های گردشگری و تاریخ و قدمت آن، غذاهای سنتی و خوش طعم و عطر آن نیز بسیاری از گردشگران و افراد مختلف را به این شهر جذب می‌ کند. یکی از همین غذاهای خاص و عالی اصفهان، شامی هویج آن می باشد.

هر غذای بومی و اصالتی کشور ایران طبخ ویژه و منحصر به فرد خاص شهر خود را دارد. به همین دلیل مطمئنا این غذای محلی استان اصفهان که با نکته ها و ترفندهای غذایی بانوان اصفهانی طبخ شود، عطر و طعم خاص و اصالت ویژه خود را خواهد داشت.

چی لازم دارم:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

هویج متوسط: ۳ عدد

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری

آب: ۲ لیوان

سرکه: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

نعناع: ۱ قاشق غذاخوری

ادویه جات نمک، فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم

چطور بپزم:

مرحله 1

سیب زمینی ها، هویج و پیاز را پوست کرده و با رنده ریز آماده کنید.

مرحله 2

سپس گوشت، تخم مرغ و آرد نخودچی را نیز به درون مواد ریخته و کاملا مخلوط کنید.

مرحله 3

ادویه جات را نیز به مواد گوشت اضافه کنید و مواد را با دست به خوبی ورز دهید.

مرحله 4

در یک ماهی تابه کمی روغن مایع بریزید و بگذارید داغ شود.

مرحله 5

سپس از مایع شامی به اندازه کف دست بردارید و فرم دهید و درون ماهیتابه دو طرفه آن را نیز سرخ کنید.

مرحله 6

بعد از اتمام سرخ کردن شامی ها، در یک ظرف دیگر یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

مرحله 7

بعد از طلایی شدن پیازها، رب گوجه فرنگی و آب را به آن اضافه کنید و سس شامی هویج را آماده کنید.

مرحله 8

بعد از به جوش آمدن سس، شکر، نعناع و سرکه را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 9

حالا شامی های سرخ شده را داخل ظرف سس بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار