gardeshban.ir

سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد اونا رو بجوش بیارید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.
کد خبر: ۲۴۳۷۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۳۹۹-1399 January 06
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

کرفس 1/3 پیاله تکه شده

پیاز 1/3 پیاله کاملا خرد شده

ژامبون گوشت 3/4 پیاله تکه و پخته شده

آب 3 و 1/4 لیوان

سیب زمینی 3 و 1/2 فنجان پ وست کنده و خرد شده

عصاره مرغ 2 قاشق غذا خوری

نمک 1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

کره 5 قاشق غذا خوری

آرد 5 قاشق غذا خوری

شیر 2 فنجان



چه جوری درست میشه:

1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد اونا رو بجوش بیارید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

2- دریک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدید کمی حرارت بینند و پیوسته اونو هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یکجا نریزید تا توده ای نشه، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدید تا مواد تیره بشن.

3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار