gardeshban.ir

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
کد خبر: ۲۵۴۱۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 02
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
با نزدیک شدن ماه رمضان یکی از گزینه‌های عالی غذایی برای افطار و سحر مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، به خوبی فرد روزه دار را تقویت می‌کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم پخت سوپ حریره

(مناسب برای ۸ نفر)

گوشت بره ۴۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۵ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خردشده ۳/۴ فنجان
پیاز سفید خردشده ۱ عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
گشنیز تازه ۱/۲ فنجان
گوجه فرنگی خردشده ۸۰۰ گرم
آب ۷ فنجان
عدس ۳/۴ فنجان
نخود ۴۲۵ گرم
ورمیشل ۱۱۰ گرم
تخم‌مرغ زده‌شده ۲ عدد
لیمو ۱ عدد

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.

۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته‌شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.

در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.

طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار