gardeshban.ir

خورش به و آلو یک خورش خوشمزه با طعم ملس و عطر بی نظیر «به» است که توصیه می‌کنیم این روزها با «به»‌های تازه‌ای که در دسترس است، تهیه کنید و از آن لذت ببرید. ‏
کد خبر: ۲۵۷۶۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 10
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
خورش به و آلو یک خورش خوشمزه با طعم ملس و عطر بی نظیر «به» است که توصیه می‌کنیم این روزها با «به»‌های تازه‌ای که در دسترس است، تهیه کنید و از آن لذت ببرید. ‏

چی لازم دارم:

گوشت خورشی ۴۰۰ گرم
به بزرگ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آلو بخارا ۱۵ تا ۲۰ عدد
کره ۳۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری‏
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

چطور بپزم:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و زردچوبه و فلفل را بیفزایید و تفت دهید.

بعد از آنکه گوشت تغییر رنگ داد، آن را همراه با آب بپزید. «به» ‌ها را شسته و بسته به دلخواهتان با پوست یا بدون پوست به صورت مکعب‌های درشت یا حلقه‌ای خرد کنید.

سپس آن‌ها را با کره تفت دهید. به‌های تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید خورش کمی بپزد و با رنگی که به پس می‌دهد، قرمز شود.

یک قاشق غذاخوری رب را در روغن سرخ کرده و همراه با آبلیمو، نمک، آلوهای خیس شده به خورش اضافه کنید.‏

نکته:

خورش به و آلو یک خورش اصفهانی است که در گذشته با نان و به صورت خوراک سرو می‌شد اما امروز آن را هم با نان و هم با برنج سرو می‌کنند. ‏این خورش را می‌توان با مرغ و گوشت قلقلی یا گوشت تکه‌ای تهیه کرد. ‏

در صورت تمایل می‌توانید به این خورش کمی شکر اضافه کنید.‏
دارچین، زنجبیل و زعفران ادویه‌های مطلوب این غذا هستند که در صورت تمایل می‌توانید اضافه کنید.‏


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار