gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه چوربا را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۵۹۴۹
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
"چوربا" (çorba) به زبان ترکی استانبولی به مفهوم آش یا سوپ می‌باشد. البته چوربا اغلب غلیظ است و مثل سوپ‌های ما رقیق نیست. "یایلا" (Yayla) نیز به مفهوم "ییلاق" می‌باشد. پس معنی تحت اللفظی این چوربا یعنی "آش ییلاق".

چوربای ترکیه + طرز تهیه

من این چوربای خوشمزه ترکیه‌ای را از خواهر گلم "لیدی پریسا" یاد گرفته ام. سالهاست که با این دستور این چوربا را تهیه می‌کنیم و بسیار مورد پسند قرار می‌گیرد. این چوربا چه به صورت گرم و چه به صورت سرد سرو می‌گردد.

البته در آشپزی ترکیه چوربا‌هایی که ماست دارند اغلب به صورت سرد سرو می‌گردد. از لحاظ مواد، این چوربا تا حدودی تداعی کننده آش دوغ سرعین (اردبیل) می‌باشد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه چوربا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:

پیاز بزرگ ۱ عدد
روغن یا کره آب کرده ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
عصاره مرغ ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
هویج متوسط ۱ عدد
آب ۱ لیتر
عدس قرمز یا (دال عدس) ۱ فنجان
فلفل قرمز به مقدار لازم
آبلیمو تازه ۱ عدد

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده در روغن یا کره آب شده با حررات ملایم تفت میدهیم.

سپس آرد را اضافه کرده تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت میدهیم و زرد چوبه را هم بعد تفت آرد اضافه میکنیم.

عصاره مرغ را در یک پیمانه آب حل کرده به مواد اضافه میکنیم تا آرد حالت گلوله نشود بعد مابقی آب را اضافه میکنیم.

عدس قرمز را که از قبل کامل خیس کرده به همراه هویج نگینی شده به مواد اضافه میکنیم وبا حررات کم میگذاریم تا بپزد

بعد پخت که حجم آب هم کم شده سوپ را داخل غذا ساز ریخته تا کامل حالت پوره شود.

بعد پوره شدن سوپ را داخل قابلمه ریخته وآبلیموی تازه را همراه با فلفل قرمز به سوپ اضافه میکنیم تا چند جوش بزند وبه غلطت مناسب برسد. ودر آخر در ظرف سرو میریزیم.

سایر نکات:

به جای عصاره مرغ از آب مرغ هم می‌توان استفاده کرد. میزان فلفل با توجه به ذائقه متفاوت است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار