gardeshban.ir

یکی از بسته ژله ها را با ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم.روی بخار کتری میگذاریم تا ژله در آب به روش بن ماری کاملا حل بشه (حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه).
کد خبر: ۲۶۰۳۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 16
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
مواد لازم

ژله 2 رنگ در طعم های دلخواه

1/3 لیوان اب جوش

شکر

پودر نارگیل

مراحل

ژله۲ بسته در طعم و رنگهای مختلف (من از آلبالو و لیمو) استفاده کردم.

آب برای هر بسته ژله ۱/۳ پیمانه

شکر یا (گلوکز) برای هر ژله۱ قاشق غذاخوری سرخالی (من از شکر استفاده کردم)

پودر نارگیل به اندازه کافی

دستور تهیه

یکی از بسته ژله ها را با ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم.

روی بخار کتری میگذاریم تا ژله در آب به روش بن ماری کاملا حل بشه (حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه).

وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سر خالی عسل یا گلوکز را اضافه می کنیم و همین که حل شد از روی کتری برمی داریم.

با دور تن

با دور تند همزن اینقدر می زنیم تا حالت پفکی پیدا کنه.

نکته : زیاد نمی زنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه. حدود ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه.

کف ظرفی کمی پودر نارگیل می ریزیم و مواد آماده شده را داخل ظرف می ریزیم. کنار می گذاریم و ژله بعدی را به همین روش آماده می کنیم.

ژله لایه دوم که آماده شد، روی لایه قبلی می ریزیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم بمونه تا خودش را بگیره.

وقتی آماده شد از یخچال خارج می کنیم و با یه چاقو که کمی لبه هاش را چرب کردیم،

وقتی برگردوندیم به دلخواه با چاقو برش می زنیم و داخل پودر نارگیل می غلطونیم. می تونید داخل آرد یا پودر قند هم بغلطونید.

پف پفی های خوشمزه مون آماده شد و مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش را.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار