gardeshban.ir

شاید ظاهر این غذایی که می‌بینید به نظر ویژه و متفاوت نیاید و فکر کنید که این همان سبزی پلو با مرغ است. اما این غذا گشنیز پلو است؛ پر از عطر گشنیز که با خوراک مرغ زعفرانی بسیار دلچسب و خوشایند است.
کد خبر: ۲۶۱۲۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 18
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
به شما پیشنهاد می‎کنیم این غذای خوشمزه را با گشنیز تازه که این روز‌ها به وفور یافت می‎شود، امتحان کنید. همچنین این غذا برای سحری هم گزینه‌ سریع و بسیار خوبی است. 


مواد لازم تهیه گشنیز پلو :

برنج: ۲ پیمانه
گشنیز خرد شده: یک لیوان
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
زعفران دم کرده: دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: نصف قاشق مرباخوری
لیموترش: یک عدد

طرز تهیه گشنیز پلو :

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. آن را در آب در حال جوش ریخته و آبکش کنید.

گشنیز تازه را پس از شستن و خرد کردن به برنج آبکش شده اضافه کنید. کف قابلمه ته‌دیگ دلخواه بگذارید و برنج را دم کنید.

پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن روی حرارت کم تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش زده و به پیاز داغ بیفزایید. حرارت را کمی بیشتر کنید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند.

دوباره شعله را کم و ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید.

سپس زعفران را اضافه کرده و نصف استکان آب روی مرغ‌ها بریزید تا حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

در آخر چند قطره لیموی تازه به آن اضافه کنید.


اگر خواستید این غذای خوشمزه را برای مهمانی آماده کنید، بهتر است از تکه‌های بزرگ مرغ، مثلا از ران کامل استفاده کنید. طبیعی است که در این صورت زمان پخت مرغ بیشتر می‌شود و حدود یک ساعت طول می‌کشد تا کاملا بپزد.

در این مطلب با طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ آشنا شدید. اما خوب است بدانید برخی این غذا را با گوشت قلقلی، ماهی یا میگو هم سرو می‌کنند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار