gardeshban.ir

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.
کد خبر: ۲۶۱۵۳
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 19
دیده بان گردشگری (gardeshban.ir) :
مواد لازم خورش سيب درختي

گوشت ران گوسفندي: 500 گرم

روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري

برگ بو: 3 عدد

پياز: 1 عدد

آب: 5 ليوان

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سيب درختي: 500 گرم

پيازداغ: 2 قاشق غذاخوري

سرکه: 2 قاشق غذاخوري

شيره انگور يا خرما: نصف ليوان

شاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهیه خورش سيب درختي؛خورش مخصوص لرستانی ها

طرز تهیه خورش سيب درختي

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.

سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.

در يک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنيد.

با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.

در اواخر پخت گوشت، طوري که دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.

سرکه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه کنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نيز در کمي آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار