gardeshban.ir

گیاه خرفه از جمله منابع غنی آنتی اکسیدان و اسید های چرب است. مصرف خرفه گرمی و حرارت را فرو می نشاند، همچنین برای رفع و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان بسیار مفید است.
کد خبر: ۲۶۲۲۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. مصرف خرفه، خشکی ، گرمی و حرارت را فرو می نشاند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می شود. همچنین خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است.

بررسی ها نشان می دهد در مناطقی که این گیـاه مصـرف می شود شیوع پایین سرطان و بیماری قلبی گزارش شده اسـت که احتمالا به علت وجود اسـیدهای چـرب امگـا 3 موجـود در خرفه است.

خرفه منبع غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین A ،B1 ،B2 ،C ،E ،بتا کاروتن و سایراسید آمینه های ضروری است. همچنین این گیاه منبع غنی از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر، مس و پتاسیم است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار