gardeshban.ir

بعضی از افراد، هندوانه را یک میان وعده بی اهمیت تابستانی تلقی می کنند، اما فواید این میوه فراتر از حد تصور است.
کد خبر: ۲۶۸۲۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 05
گردشبان (gardeshban.ir) :
یکی از عوامل خطر عمده در ابتلا به بیماری های قلبی و بروز سکته مغزی، کاهش فشار خون بیماری فشار خون بالا است.

خوشبختانه، اضافه کردن هندوانه به رژیم غذایی می تواند نقش موثری در کنترل این عامل خطر داشته باشد. ارزیابی محققان درباره اثرات مصرف هندوانه بر فشار خون، نتایج جالبی را در این زمینه نشان می دهد.

براساس گزارش American Journal of Hypertension، مصرف منظم هندوانه در شش هفته باعث پایین آوردن فشار خون و بهبودی در عملکرد رگ های خونی می شود.

این اثرگذاری به ماده خاصی به نام ال-سیترولین در هندوانه ارتباط دارد که در بدن به ال-آرژنین تبدیل می شود. ال-آرژنین، نوعی ماده کاهنده فشار خون است که رگ های خونی را شُل می کند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار