gardeshban.ir

در مطلب زیر طرز تهیه پنیر سوخاری را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۶۸۴۷
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 06
گردشبان (gardeshban.ir) :
پنیر سوخاری از پیش غذا‌های معروفی است که امروز بسیار تهیه می‌شود و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد .

مواد لازم برای پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند

سس گوجه فرنگی تند ۴۰۰ گرم

روغن گیاهی سرخ کردنی به مقدار لازم

پودر سوخاری یا خرده نان ¼۱ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

پنیر موتزارلای تازه ۲۲۰ گرم

سیر ۲ حبه

آرد ساده ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنیر سوخاری

برای شروع کار ابتدا پنیر‌ها را آبکش کنید. تخم مرغ را در کاسه‌ای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید. آرد را در بشقابی بریزید. آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید. روش کار به اینصورت است که توپ‌های موزارلای تازه را یکی یکی در آرد می‌غلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود. بعد آن را در تخم مرغ می‌اندازیم و با چنگال تکان می‌دهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری می‌اندازیم تا خوب کاور شود. دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید تا کاور ضخیم تری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد.

پنیر‌های کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی پوشانده اید قرار دهید. این کار را برای باقی پنیر‌ها تکرار کنید. سپس آن‌ها را برای ۲۰ دقیقه فریز کنید. قابلمه‌ای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. پنیر‌های کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه می‌اندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. پنیر‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار می‌دهیم تا روغن آن را بگیرد سپس با سس گوجه فرنگی تند سرو می‌کنیم. به همین راحتی یک با تهیه پیش غذا بسیار خوشمزه را یاد گرفتید که درست کنید.

طرز تهیه پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار