gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه آش خوزستانی را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۶۹۰۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 07
گردشبان (gardeshban.ir) :
درمطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه آش مخصوص منطقه خوزستان را به شما آموزش دهیم که می‌تواند گزینه بسیار فوق العاده‌ای برای افطاری‌های شما باشد.

مواد لازم برای آش خوزستانی:

نخود و لوبیا سفید از هر کدام نصف پیمانه
گوشت ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
عدس ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
تره خرد شده ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش خوزستانی:

برای پخت آش خوزستانی، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و تا صبح چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن‌ها از بین برود. سپس آن‌ها را با آب بپزید در حین پخت حبوبات یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقدار زیادی آب جوش روی آن بریزید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد.

زمانی که گوشت نرم شد مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و بعد از نیم ساعت پختن گوشت‌ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و برنج خیس خورده را با سبزی داخل آب گوشت بریزید اگر آب گوشت کم بود آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با هم کمی بپزند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کنید و اجازه بدهید مواد با هم جا بیفتند، نمک و زردچوبه و فلفل آش اگر کم است به آن اضافه کنید. گوشت‌ها را ریش ریش کنید و آن‌ها را بکوبید و به مواد آش اضافه کنید اگر آش نزدیک جا افتادن بود آن را دائم هم بزنید که ته نگیرد. مقداری پیاز خلالی خرد کنید و آن‌ها را سرخ کنید. مقداری از پیاز داغ را داخل آش بریزید و مقداری را برای تزیین آش استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه‌ی آش خوزستانی:

•  آش خوزستانی ظاهرش شبیه آش شله قلمکار است و برای صبحانه استفاده می‌شود.

• این آش نیازی به ترشی و نعناع داغ ندارد، اما می‌توانید از کشک و نعنا داغ برای تزیین آن استفاده کنید.

• بعضی افراد مقداری گوشت چرخ کرده را تفت می‌دهند و سرخ می‌کنند و آش را با آن تزیین می‌کنند.

• می‌توانید گوشت را در این آش حذف کنید و از قلم و آب آن یا از عصاره‌ی گوشت استفاده کنید.

• سبزی آش خوزستانی را کمی درشت‌تر از آش‌های معمولی بگیرید. در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی جعفری به سبزی آن (تره) اضافه کنید.

• بهتر است از برنج نیم دانه‌ی ایرانی استفاده کنید.

• از ویژگی‌های این غذا تندی آن است؛ و تندی آن را با سلیقه‌ی خود تنظیم کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار