gardeshban.ir

جامائیکا ممکن است به دلیل مرغ‌های تند و تیز شناخته شده باشد، اما این جزیره به لطف جامعه راستافریان، که رژیم غذایی معروف به ایتال را تجربه می‌کند، حضور گسترده‌ای از غذاهای وگان نیز دارد.
کد خبر: ۲۷۳۵۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 18
گردشبان (gardeshban.ir) :

راستافاریان به عدم خشونت اعتقاد دارند. غذای ایتال مستقیماً از روی زمین می‌آید و عاری از هر گونه محصولات حیوانی است. لیزا و کریس بینز از استاش در بوش، عناصر سنتی ایتال مانند نان سوخاری، نارگیل و درخت چنار را در وعده‌های غذایی خود در غذای کوهستان قرار داده‌اند.

راستافری روشی از زندگی است که از تبادل عادلانه بین انسان و طبیعت آگاه است و بر این عقیده است که ما با طبیعت یکی هستیم، محافظ آن هستیم و همه چیز را برای زنده ماندن و زندگی فراوان داریم.  

بسیاری در جاماییکا راستافر هستند و برجسته ترینشان باب مارلی است. او خواننده راک دهه ۷۰ و ۸۰ که سبک رگی را بنیان نهاد و بزرگان موسیقی را به تشویق وا داشت.  

کریس از ۲۵ سال پیش خوردن گوشت را متوقف کرد و در سال‌های اخیر پس از پیوستن به راستافاریان، رژیم وگان اتخاذ کرد.

لیزا هم برای پیوستن به طبیعت، با او همراه شد. آنها تمایل داشتند تا محصولات خود را روی زمین پرورش دهند، فهمیدند که می‌خواهند به جامعه خود نشان دهند که غذاهای گیاهی بسیار خوشمزه است.

بنابراین، آنها یک رستوران افتتاح کردند.

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی/ از سبک زندگی راستافریان چه می‌دانید؟

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی/ از سبک زندگی راستافریان چه می‌دانید؟

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی/ از سبک زندگی راستافریان چه می‌دانید؟

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی/ از سبک زندگی راستافریان چه می‌دانید؟

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی/ از سبک زندگی راستافریان چه می‌دانید؟



پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار