gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه کیک کاسترد را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۷۶۰۳
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
کیک کاسترد کیکی است ترکیبی. به این معنی این کیک به تنهایی یک کیک نیست بلکه در آن از چیزی شبیه به ژله استفاده می‌شود که طعم آن را متفاوت می‌کند و بافت خاصی به این کیک می‌دهد. در این کیک شما هم از خوردن کیک لذت می‌برد و هم از خوردن ژله. کاسترود نوعی پودر ژله است که در ترکیب این کیک از آن استفاده می‌شود. پودر کاسترد ترکیبی از آرد ذرت و افزودنی‌های مجاز خوراکی ست که به صورت پودر و آماده به فروش می‌رسد.

کیک کاسترد ترکیبی از کیک و ژله + طرزتهیه

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ متوسط: ۴ عدد
بیکینگ پودر: ۱.۵ قاشق غذا خوری
ماست‏: ۳/۴ پیمانه
وانیل‏: ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن: ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای کرم
پودر کاسترد: ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر: ۴ قاشق غذا خوری
آب یا شیر: ۱.۵ پیمانه
پودر کرم کارامل: ۱ بسته

مراحل پخت

ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را به همزن می‌زنیم تا کرمی شکل شود.


روغن و ماست را اضافه می‌کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.


آرد و بکینگ پودر را که قبلا یک بار الک کرده ایم به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.


به اندازه ۳ قاشق از مایه کیک را برمی داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می‌کنیم و با قاشق خوب هم میزنیم.


مایه کیک را در قالب ۲۰در ۳۰ سانت که قبلا چرب کرده ایم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته ایم، می‌ریزیم و بعد مایه شکلاتی را با قاشق یکی در میان روی مایه وانیلی می‌ریزیم و با نوک چاقو یا خلال بهش حالت دالبر یا مارپیچی می‌دهیم، زیاد فشار ندهید، فقط سطح کیک با مایه شکلاتی قاطی شود قشنگ‌تر است.


سپس قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای۱۷۵درجه گرم کرده ایم، به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت قرار می‌دهیم.


بعد از گذشت نیم ساعت پخت کیک را چک کنید، یک خلال را وارد کیک کنید اگر نچسبید، کیک پخته. بعد کیک را بگذارید تا کاملا سرد شود.


برای تهیه مواد کرم، اول پودر کاسترد و شیر را درون یک قابلمه کوچک که بهتر است از جنس تفلون باشد بریزید و هم بزنید تا کاملا پودر کاسترد در شیر حل شود، بعد روی حرارت ملایم قرار بدهید.


پودر کرم کارامل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر شکر را بریزید، در این مرحله شیرینی کرم را تست کنید، اگر دوست داشتید میزان شکر را کمتر یا بیشتر کنید، این به ذائقه شما بستگی دارد.


در آخر مرتب هم بزنید تا ته نگیرد، تا وقتی که تقریبا به غلظت عسل برسد، البته مقداری آبکی‌تر از عسل.


سپس شعله را خاموش کنید. حالا مواد کرم را روی کیکی که کنار گذاشته بودیم و سرد شده بود میریزیم و کیک را درون یخچال میگذاریم تا مواد کرم سفت شود
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار